Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

κ. Παπακωνσταντίνου, για τον κ. Καρατζαφέρη δεν υπάρχουν ποινικές συνέπειες εκ του νόμου;;


Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Νοεμβρίου 18, 2011
Ο κ. Παπακωνσταντίνου σε επιστολή του προς τον βουλευτή Πάνο Καμμένο αναφέρει μεταξύ άλλων:
 
Όμως, επειδή για όλα υπάρχει και ένα όριο, σας ζητώ δημόσια δήλωση ανάκλησης όσων αναφέρατε από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για δήθεν εργασία μου στην Goldman Sachs, δεδομένου ότι συνιστούν προφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν και ποινικές συνέπειες εκ του νόμου. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας”.
 
Διαβάστε τώρα τι είχε δηλώσει ο κ. Καρατζαφέρης, στο ΡΑΔΙΟ 9 και στον δημοσιογράφο κ. Μάνο Κακλαμάνο στις 9/6/2011.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 9 Ιουνίου 2011ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ 9

«Έχω πει και στη Βουλή 2-3 φορές ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν συνεργάτης της GoldmanSachs, και ουδέποτε απάντησε ο ίδιος, ή κάποιος συνεργάτης του ότι είναι λάθος η πληροφορία αυτή. Όταν έλαβα αυτήν την πληροφορία τη χρησιμοποίησα με τέτοιο τρόπο ώστε να εξηγήσω ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει την “λογική” μιας μεγάλης μονάδας η οποία επιδρά στα γεγονότα. Αυτή ήταν η έννοια μου, ότι δηλαδή, έχει την “λογική” της GoldmanSachs, εφόσον ήταν άνθρωπος της. Έβαλε στην διαχείριση του χρέους έναν επίσης “ομοϊδεάτη”, τον κ. Χριστοδούλου.
 
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δηλαδή, η GoldmanSachs είναι μέσα στη καρδιά της πληροφόρησης για την Ελλάδα.Ως εκ τούτου, μπορεί τα προϊόντα της να έχουν καλύτερη πρόσβαση, ενδεχομένως, από οποιονδήποτε άλλον».
 
Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο ΡΑΔΙΟ 9 και στον δημοσιογράφο κ. Μάνο Κακλαμάνο.
Υ.Γ Εμείς θέλουμε να απευθύνουμε μια ερώτηση προς τον κ. Παπακωνσταντίνου..Για τον κ. Καρατζαφέρη δεν υπάρχουν ποινικές συνέπειες εκ του νόμου;;Εδώ και έξη μήνες έκανε την πιο πάνω δήλωση ο κ. Καρατζαφέρης.Του ζητήσατε με επιστολή να ανακαλέσει ;Ανακάλεσε ο κ. Καρατζαφέρης  ;Αν δεν έχει ανακαλέσει θα προσφύγετε νομικά εναντίον του ;;

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/11/k_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...