Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΛΕΩΝ ΛΕΒΗΣ!


Αnti-ntp:Στάχτη στα μάτια μας.....Συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο ο ιδιοκτήτης των γνωστών κέντρων αισθητικής Bodyline – Silhouette Λέων Σ. Λεβής.

Ο 72χρονος, ο οποίος φέρεται ως διαχειριστής διαφόρων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αισθητικής και της διαφήμισης, χρωστούσε στο ελληνικό Δημόσιο το ποσό των 625.663,47 ευρώ. Ο Λέων Λεβής, συνελήφθη σήμερα το... πρωί από τους αστυνομικούς του τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας στην περιοχή της Φιλοθέης όπου και διαμένει ενώ αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο Λέων και η Έστερ Λεβή είναι Ελληνο-εβραίοι. Το πρώτο παράρτημα των ισντιτούτων αδυνατίσματος Bodyline δημιουργήθηκε το 1968. Hταν η εποχή που το πρότυπο της «γεμάτης» καλλονής παραχωρούσε το σκήπτρο στην Tουίγκι. Tα αδύνατα αλλά γυμνασμένα μοντέλα ήταν πια «in», ενώ η επιστήμη τόνιζε τη σχέση υγείας και λεπτής σιλουέτας.


ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ!

Το ενδιαφέρον είναι πως ο Λέων Λεβής ανήκει στα επιφανέστερα στελέχη του "ελληνικού" εβραισμού, ενώ το Κ.Ι.Σ εκφράζεται με κολακευτικά σχόλια για ένα βιβλίο του (εικόνα δεξιά)!

Όταν εμείς φωνάζουμε εδώ και χρόνια πως ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, κάποιοι μας χαρακτηρίζουν "αντισημίτες"!


Ας καμαρώσουν τώρα τους φοροφυγάδες που υποστηρίζουν! Και ποιος ξέρει πόσοι υπάρχουν ακόμα!

Υ.Γ. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και "Έλληνες" που κλέβουν: Όμως, η σύλληψη ενός Εβραίου για φοροδιαφυγή, καταρρίπτει το παραμυθάκι των "προοδευτικών" πως



τάχα οι ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ...ενδιαφέρονται για την Ελλάδα!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...