Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

"ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"-ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ MARFIN ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


antitromokratiki
Τις τελευταίες ώρες διακινούνται από κύκλους που δηλώνουν πως έχουν "καλή πληροφόρηση από κυβερνητικές πηγές" το σενάριο μέσα στο Σαββατοκύριακο ή τις επόμενες μέρες, να υπάρξουν συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία "τριών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ".
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τις οποίες δεν υιοθετεί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η ΕΛΑΣ οδηγείται
στις φημολογούμενες συλλήψεις μετά από διασταυρώσεις τηλεφώνων από το προρεκτοράτο της ΕΥΠ και τηλεφωνικές συνομιλίες που εμπλέκουν τους δύο από αυτούς στην δολοφονική επίθεση κατά της Marfin και το ένα από τα τρία στελέχη στην καταδρομική επίθεση αγνώστων κατά της οικίας του αδερφού του Σίμου Κεδίκογλου στα Εξάρχεια όταν πέταξαν εύφλεκτο υλικό και του έκαψαν την πόρτα.
Οι "πληροφορίες" αυτές δύο σκοπούς πιθανόν να έχουν: Πρωτον να θέσουν στη γωνία και να στοχοποιήσουν τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες και δεύτερον να εξομοιώσουν την άσκηση ακροδεξιάς βίας με την ακροαριστερή ώστε να επικρατήσει ο διπολισμός και η θεωρία των δύο κακών άκρων με κερδισμέο το ξοφλημένο κόμμα της συγκυβέρνησης.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ κρατά αποστάσεις από την πληροφόρηση αυτή και έχει την υποχρέωση-όταν ενημερωθεί λεπτομερώς-να δώσει την απαραίτητη συνέχεια στο ρεπορταζ. Πάντως κι αυτό είναι το σημαντικό, οι μέθοδοι αυτές είναι σίγουρα ξενόφερτες.
Και εαν οι "συλλήψεις" είναι τόσο τεκμηριωμένες όσο και των συλλήψεων με τους Χρυσαυγίτες που 3 στελέχη της αφέθηκαν ελεύθερα, αντιλαμβανόμαστε ότι στην Ελλάδα αρχίζει να επικρατεί η αμερικανική φιλοσοφία του Μακαρθισμού της δεκαετίας του '60.
Είπαμε και νωρίτερα. Πάμε για πογκρόμ  εναντίον αντικαθεστωτικών. Εαν υπάρχουν στοιχεία όλοι μέσα. Εαν όμως δεν υπάρχουν το πράγμα πάει για μεθόδους Χούντας λατινοαμερικανικών συνταγών. Το θέμα είναι απο που τα έχει μάθει αυτά ο Τσολάκογλου.
 Σημείωση:Στην ιστορία ανακατεύουν και την υπόθεση στις Σκουριές.
 ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...