Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Πρετεντέρης εναντίον Χατζηνικολάου: Ποιός νίκησε με συντριπτική διαφορά;


20131008-101614.jpg
Βρέθηκαν ξανά ο ένας απέναντι στον άλλο. Ο Γιάννης Πρετεντέρης που εδώ και χρόνια παρουσιάζει την «Ανατροπή» στο MEGA, χθες απέναντί του είχε τον Νίκο Χατζηνικολάου που έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή του «Ενικός» στο STAR. Μπορεί οι δύο δημοσιογράφοι να
έδωσαν τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά έδωσαν και τη μάχη της τηλεθέασης.
Νικητής σε αυτή τη μάχη λοιπόν με μεγάλη μάλιστα διαφορά αναδείχτηκε ο…
Νίκος Χατζηνικολάου, αφού την ίδια ώρα που οι δύο εκπομπές βρέθηκαν απέναντι η μία από την άλλη (δηλαδή από τις 11:45 έως τη 1:30) η εκπομπή του STAR σημείωσε μέσο όρο 27,8% στο γενικό σύνολο, ενώ την ίδια ώρα ο Γιάννης Πρετεντέρης έφερε στο MEGA 19,6% μέσο όρο. Να σημειωθεί δε ότι ο Πρετεντέρης πήρε υψηλότατο lead in από τη σειρά «50-50», αλλά όπως αποδεικνύεται δεν κατάφερε να κρατήσει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού αφού το 50% από αυτούς έμεινε στο κανάλι της Μεσογείων και το υπόλοιπο 50% άλλαξε κανάλι.
Υπάρχει όμως και μία λεπτομέρεια: Ο Χατζηνικολάου έπαιξε την πρόθεση ψήφου νωρίς, ενώ ο Πρετεντέρης …ξημερώθηκε για να κρατήσει καθηλωμένους τους τηλεθεατές. Παρ’ όλα αυτά, το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό. Χαιρόμαστε; Δυστυχώς στην εποχή του ΔΝΤ, πρέπει να έχεις και πυραμίδα προτιμήσεων. Στον πάτο οφείλουν να είναι αυτοί που αναίσχυντα λειτούργησαν ως διαφημιστές του μνημονίου χωρίς αιδώ. Πιο πάνω, αυτοί που κράτησαν προσχήματα.
Με πληροφορίες από zappit.gr

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...