Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Νόμος ειναι το δικιο του Εργολάβου


20131007-010349.jpg
Αποφασισμένη η Βασιλική Θάνου να συντρίψει το μαυρο χέρι της διαπλοκής που στραγγαλίζει την δικαιοσύνη. Η συντριπτική πλειοψηφία των λειτουργών θα την ακολουθήσουν. Οφείλουν ομως να τιμωρήσουν παραδειγματικά τα σταγονίδια της διαφθοράς που προωθούνται δολίως
από τους βαρώνους, καλύπτοντας μάλιστα τα ανομήματα τους.
Η δικαιοσύνη αυτη την φορά σήκωσε το γάντι που πέταξαν οι βασικοί μέτοχοι της κατάρρευσης με αφορμή την Χρυσαυγιάδα. Η επίθεση που εξαπέλυσε η διαπλοκή προσπαθώντας ακομα και να επιβάλλει αποφάσεις στους ανακριτές, μόνο τυχαία δεν είναι. Με πρόσχημα την Χρυσή Αυγή, δομείται ένα απεχθές τέρας που ήδη “τιμωρεί” με τα ίδια μέτρα τους κατοίκους στις Σκουριές, αυριο την Κερατέα αλλά και όποιον πολιτικό επιχειρήσει να αντισταθεί στις μεγάλες μνημονιακές μπιζνες των νταβατζήδων.
Η ανηθικότητα του εγχειρήματος έγκειται και στις εξευτελιστικές αποκαλύψεις που θέλουν συναδέλφους των “κριτών” και χρυσαυγοφάγων του Μέγκα και του ΔΟΛ, να δίνουν πληροφορίες στην Χρυση Αυγη για τις κινήσεις των αρχών, γεγονός βέβαια που
συνιστά κακούργημα! Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα, αφού η αίσθηση του δικαίου που έχουν οι εμπνευστές της εκβιαστικής επίθεσης στην δικαιοσύνη θα τους επέτρεπε να καλύψουν οτιδήποτε αφορά “συνεργούς” τους. Ποιος ξερει τι συμβόλαια θα έχουν εκτελέσει ή θα εκτελέσουν ποτίζοντας παραπληροφόρηση τον Έλληνα πολίτη.
Οπως ακριβως επικρότησαν την άθλια συμπεριφορά δικαστικού λειτουργού που επιχείρησε να φυγαδεύσει τους ενόχους στο σκανδαλο της ΕΛΣΤΑΤ. Ή μεθοδεύουν την παραγραφή των κακουργημάτων Παπακωνσταντινου. Κρύβουν τα εγκλήματα του Σημίτη. Δεν αναρωτιούνται που πηγε η δικογραφία Τσουκάτου, που θα θέσει το ΠΑΣΟΚ εκτος νόμου όταν βγει απο το συρτάρι κλπ.
Νόμος κατα τα συμβόλαια του εργολάβου λοιπόν. Ήρθε η στιγμη να βαλουμε ενα τελος σε αυτη την υποδούλωση, πριν οι εργολάβοι τελειώσουν την ιδια την δημοκρατία, με πρόσχημα -τι ειρωνία- την “πάταξη” του φασισμού. Που την οδηγεί καποιος που χρηματίστηκε απο το… ναζιστικό Κατάρ! Σε αυτόν τον αγωνα οι λειτουργοί της δικαιοσύνης θα έχουν μαζι τους όλον τον Ελληνικό λαό και θα πρεπει να τον κερδίσουν σε ολα τα μέτωπα. Αναμένουμε λοιπον, να σταθούν στο ύψος τους και να γράψουν ιστορία.
ΥΓ. ΑΛΗΘΕΙΑ, εκείνη η πραγματογνωμοσύνη για το Βατοπαίδι γιατι δεν έγινε ποτέ; Κάντε μια έρευνα κύριε Πρετεντέρη. Μπορει να μην εχει συγκλονιστικά ευρήματα οπως κουζινομάχαιρο στο σπιτι συνταξιούχου χρυσαυγιτισας, ίσως ομως κρύβει κατι εκατομμύρια πισω απο το Ολυμπιακό ακίνητο. Ξερετε, αυτά που δεν αιτιολογηθηκαν ποτέ, ουτε τιμωρήθηκε ο εργολάβος που τα εισέπραξε. Μπορει και να τον ξερετε. 
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...