Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Εξώδικο της Βίκυ Σταμάτη στον γείτονά της στην Αρεοπαγίτου


Εξώδικο δια του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια κατά του γείτονα του ζεύγους στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου έστειλε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, κατηγορώντας τον πως εκμεταλλεύεται την κατάσταση της οικογένειάς της…Όπως αναφέρεται στο εξώδικο: «Εδώ και μέρες επιδίδεστε σε μία πρωτοφανή παράνομη συμπεριφορά και προσβολή της ιδιοκτησίας μου, αλλά και της προσωπικότητάς μου, εκμεταλλευόμενος την παρούσα κατάσταση της οικογένειάς μου», αναφέρει η Βίκυ Σταμάτη στο εξώδικό της, σημειώνοντας πως ο γείτονά της κ. Χαρίτος διατηρεί στο ισόγειο του κτιρίου ταξιδιωτικό γραφείο «παρότι η λειτουργία επαγγελματικής στέγης απαγορεύεται» στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Προσθέτει πως καθώς ο επιχειρηματίας απέκτησε τα ακίνητα μέσω πλειστηριασμού «εκμεταλλευόμενος το ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν τοξικομανής και μάλιστα απεβίωσε εντός της οικίας του».
«Εχετε μεθοδεύσει με την καθημερινή προκλητική παράνομη συμπεριφορά σας, επιδιώκοντας τη δήμευση του διαμερίσματός μου με απώτερο σκοπό να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και να αποκτήσετε σε μηδαμινή αξία μέσω πλειστηριασμού, όπως συνηθίζετε, το διαμέρισμά μου, το οποίο έχει αγοραστεί με νόμιμο δάνειο», τονίζεται στο εξώδικο.
Παράλληλα, η Βίκυ Σταμάτη κατηγορεί τον πρώην γείτονά της πως επέτρεψε σε τηλεοπτικά συνεργεία να δείξουν το εσωτερικό το διαμερίσματος, ακόμη και φωτογραφίες της ίδιας και του ανήλικού γιου της και πιθανολογεί πως «έχετε διαπράξει και το αδίκημα της διάρρηξης του διαμερίσματός μου είτε κατά μόνας είτε σε συνεργασία με τους φωτογράφους».
Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...