Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ντυμένος παπάς το έσκασε ο Κυριακίδης


Ντυμένος παπάς το έσκασε ο Κυριακίδης 
 

Ντυμένος παπάς και με ιδιωτική πτήση το έσκασε για την Λατινική Αμερική (Ουρουγουάη ή Παραγουάη) ο Πέτρος Κυριακίδης, ο άλλοτε πανίσχυρος συνεργάτης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Ήταν Πέμπτη μεσημέρι προς απόγευμα, στις 13 Δεκεμβρίου 2012, όταν αιφνιδιαστικά άνδρες της
Αστυνομίας εκτέλεσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Λ.Λαυρεντιάδη ο οποίος δεν ειδοποιήθηκε και συνελήφθη με τα χρήματα στο χέρι, περίπου 700.000 ευρώ. Δεν συνέβη το ίδιο όμως με τον Πέτρο Κυριακίδη, για τον οποίο το ένταλμα δεν εκτελέστηκε αμέσως αλλά την επόμενη.
Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, που επικαλείται έγκυρη νομική πηγή, εκείνος ειδοποιημένος για την επικείμενη σύλληψή είχε όλη την άνεση να επιβιβαστεί σε ιδιωτικό αεροπλάνο, με τη συνοδεία μάλιστα άλλων δύο κληρικών (ή κάποιων που προσποιούνταν τους κληρικούς ) ντυμένος παπάς...
Το σχέδιο πτήσης, αναφέρει η εφημερίδα, που δόθηκε ήταν για τα Ιεροσόλυμα, αλλά στην πορεία άλλαξε και έγκυρες πληροφορίες επιμένουν ότι το αεροσκάφος κατευθύνθηκε προς το Λιχτενστάιν. Οι ίδιες πηγές λένε, σημειώνεται στο δημοσιεύμα, ότι στο μικρό κρατίδιο, όπου ο όμιλος Λαυρεντιάδη διαθέτει και ιδιωτική επενδυτική τράπεζα, ο Π. Κυριακίδης διέθετε ακόμη μετρητά, περίπου 80 εκ. ευρώ. Έγινε, λοιπόν, ανεφοδιασμός καυσίμων αλλά και χρημάτων. Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι ο Κυριακίδης κατέληξε τελικά όχι στα Ιεροσόλυμα αλλά στη Λατινική Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...