Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Στήριξη ΔΝΤ θα ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου “για την οικονομική ανασυγκρότηση της Ελλάδας”!! Μα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ να τον μαζέψει;


papandreouΤη στήριξη του ΔΝΤ «για την οικονομική ανασυγκρότηση της Ελλάδας», θα ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου εν όψει της κοινής συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείο και της Παγκόσμιας Τράπεζας η οποία ξεκινά αύριο Πέμπτη στο Τόκιο.
Και η είδηση αυτή μεταδίδεται με “σοβαρότητα”! Μα υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να διαθέτει το ανάλογο IQ για να την πιστέψει; Μάλλον υπάρχει.
Ας μην ξεχνάμε ότι αυτός πρώτος ως ομογενής είπε “λεφτά υπάρχουν¨ και οι κουτόφραγκοι τον
πίστεψαν και τον έκαναν πρωθυπουργό, έτσι ακριβώς όπως οι “ομογενείς” της END σήμερα. Με μπροστάρη βεβαίως βεβαίως, τον αρχιπασόκο “καθηγητή” Καρυώτη. Περαστικά μας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός στο ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων, ανέφερε πως «κανείς δεν περίμενε ότι η κρίση του ελληνικού χρέους θα εξελισσόταν σε παγκόσμιο πρόβλημα». Συνέντευξη που έγινε καθώς ο κ. Παπανδρέου θα βρεθεί στην Ιαπωνία για να παραστεί στη Σύνοδο.
Παράλληλα ο κ. Παπανδρέου, αναφέρει στον δημοσιογράφο πως η απόφασή του, το 2009, να αναθεωρήσει το ύψος του ελληνικού ελλείμματος κατά τρεις μονάδες έγινε προκειμένου να αποκαταστήσει την αξιοπιστία και το κύρος της Ελλάδας στο εξωτερικό.
spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...