Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης σε νέους ρόλους. Αυτούς του βαρκάρη Χάροντα και του Κέρβερου!!!


Σαν νέοι βαρκάρηδες Χάροντες, περιμένοντας τον οβολό του νεκρού για να το περάσουν από τον ποταμό Αχέρωντα στον Άδη, έτσι και οι συγκυβερνώντες Α. Σαμαράς,  Ε. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης, ζητούν την πληρωμή του θανάτου πριν την κηδεία.
Οι διαφορές και οι αντιθέσεις με τον μύθο, είναι ότι αφενός σήμερα είναι πραγματικότητα και όχι μύθος, και αφετέρου οι 3 Τροϊκανοί Εσωτερικού εν είδη κυβέρνησης, παίζουν ταυτόχρονα
και το Τρικέφαλο τέρας Κέρβερο.
Με το σύστημα «Αριάδνη» οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν περίπου 60 ευρώ (με τους φόρους) στον συμβολαιογράφο για να δηλώσουν το γάμο, το διαζύγιο και τον θάνατο.
Κάθε αλλαγή της οικογενειακής κατάστασης των ασφαλισμένων, δηλαδή γάμος, διαζύγιο, θα πρέπει να επικυρώνεται με συμβολαιογραφική πράξη, ενώ και η άδεια ταφής θα εκδίδεται μετά από συμβολαιογραφική πράξη.
Οι συμβολαιογράφοι θα είναι ηλεκτρoνικά διασυνδεδεμένοι με τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία θα ενημερώνονται άμεσα και έτσι θα σταματά η καταβολή συντάξεων σε νεκρούς και συντάξεων χηρείας σε περιπτώσεις τέλεσης νέων γάμων.
Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να καταβάλουν περίπου 50 ευρώ στους συμβολαιογράφους, ποσό το οποίο θα τους επιστρέφεται στη συνέχεια από το ασφαλιστικό τους ταμείο.
Από τούδε και στο εξής, όποιος πεθαίνει θα πληρώνει για να τον θάψουν… Και εάν δεν έχει, τότε ίσως να γίνεται και δωρητής σώματος για να εισπράξει το κράτος πουλώντας ακόμη και τα κόκκαλά του… (είναι αποδοτικότατο επάγγελμα που ασκείται στις ΗΠΑ, αλλά και σε ορισμένα κράτη της Ε.Ε., το οποίο αποφέρει εκατομμύρια ευρώ ετησίως στους επιχειρηματίες του είδους…).
‘Αντε και εις ανώτερα.
Και σε ακόμα πιο δημιουργικές ιδέες. π.χ. ετοιμάζεσαι για sex με σκοπό το παιδί:  30 ευρώ το πήδημα….
http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...