Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Kατά των απολύσεων στο Δημόσιο η Task Force



Οι εκπρόσωποί της κάνουν λόγο για επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων
 
Ενα απρόσμενο σύμμαχο βρήκε το υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Αντώνης Μανιτάκης, στο πρόσωπο του κ. Πιέρ Λεπετίτ, γενικού επιθεωρητή Οικονομικών Υποθέσεων της Γαλλίας, ο οποίος τάχθηκε ανοικτά κατά των απολύσεων προσωπικού στο Δημόσιο.
Ο κ. Λεπετίτ που μετείχε της ημερίδας για την επιτάχυνση της αξιολόγησης των δομών του κράτους, ως εκπρόσωπος της Task Force και του Γαλλικού κράτους το οποίο έχει υπογράψει και ξεχωριστή συμφωνία με την Ελλάδα, δήλωσε ότι είναι κατά των απολύσεων εργαζομένων στο Δημόσιο και υπέρ της κινητικότητας του προσωπικού. «Θέλουμε να πετύχετε», είπε. «Δεν μπορούμε να αφήσουμε ένα κράτος μέλος της Ευρωζώνης να αποτύχει»
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και σε δηλώσεις του ο διευθυντής της task force στην Ελλάδα κ. Αλέν Σκριμπάν ο οποίος υπογράμμισε ότι έχει διαπιστώσει πως υπάρχει πολιτική βούληση για μεταρρυθμίσεις. «Δεν κάνετε μεταρρυθμίσεις για να ευχαριστήσετε τους έξω, αλλά για την Ελλάδα» τόνισε και πρόσθεσε: «Η μείζονος σημασίας σύσταση μας είναι να υπάρξει καλύτερος συντονισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...