Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Λαυράκι στα πρακτικά και μία φωτογραφία από τα παλιά…


20120516-224447.jpgΑπόσπασμα από τα Πρακτικά συσκέψεως πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια στις 15.05.2012
Οι ειδήσεις κρύβονται συνήθως στις λεπτομέρειες. Η πρώτη λεπτομέρεια είναι ότι ακόμα στην επίσημη ιστοσελίδα της προεδρίας ΔΕΝ υπάρχει ανακοίνωση. Η δεύτερη λεπτομέρεια είναι ότι το περιβόητο φαξ που εστάλη με την ένδειξη “προεδρία της Δημοκρατίας” δεν αντιστοιχεί σε νούμερο
της προεδρίας αλλά όπως ενημερωθήκαμε στο …σπίτι υπαλλήλου της!! (ακόμα ο εισαγγελέας δεν έχει κινηθεί!!! Μήπως πρέπει πρώτα η κυρία να στείλει και κανένα φαξ στην Άγκυρα όπου θα παραδίδει το Καστελόριζο;). Η τρίτη λεπτομέρεια είναι ο …κύριος Μπίτσιος. Η φωτογραφία ανέβηκε στην σελίδα του Π. Καμμένου στο Facebook.
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η “διαρροή”, κόστισε πολλά, μα πάρα πολλά στην χώρα και δεν το λέμε “μεταφορικά”.
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας): Θα θέλατε, κύριε Πρόεδρε, προηγουμένως να μας πείτε την άποψή σας για το θέμα αυτό που έθεσε ο κ. Καμμένος, εάν απεστάλη ή όχι στους πολιτικούς αρχηγούς αυτή η επιστολή;
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Ναι, το έχει αναλάβει ο κ. Μπίτσιος και νομίζω ότι έκανε κάποια ανακοίνωση η Προεδρία.
(Σχόλιο: Όπως βλέπετε δεν παίρνει θέση ο κ. Παπούλιας να πει ξεκάθαρα ότι ΝΑΙ μου ενεχείρησε ο κ. Καμμένος το σενάριο 2 και μου είπε να το αποστείλω στους πολιτικούς Αρχηγούς.. Απλά παραπέμπει στον κ. Μπίτσιο)
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας): Έκανε ανακοίνωση η

Προεδρία. Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.
Θα ήθελα, κύριε Πρόεδρε, να σας πω ότι εμένα προσωπικά με λυπεί το γεγονός ότι δείχνουμε μία αδυναμία αναφερόμενοι στο χθες. Το βλέμμα θα πρέπει να είναι στο αύριο. Είναι λάθος το βλέμμα μας στο χθες. Αισθάνομαι ότι και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος -και αυτή είναι η αλήθεια άλλωστε- επιζητούν την καταγγελία της δανειακής σύμβασης ουσιαστικά στην πράξη. Ο κ. Καμμένος έχει αποσύρει την πρόταση του σεναρίου 2.
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων): Δεν υπήρχε ποτέ σενάριο δύο, για να γραφτεί στα πρακτικά. Είναι δικό σας φανταστικό σενάριο που μάλλον αντιλαμβάνομαι ότι εσείς το διοχετεύσατε.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Αφήστε το θέμα αυτό, εντάξει.
(Σχόλιο: Εδώ ο κ. Παπούλιας και πάλι δεν παίρνει θέση το αποφεύγει και προσπαθεί να σταματήσει την συζήτηση, λέγοντας : “Αφήστε το θέμα αυτό, εντάξει.”)
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας): Να το δούμε αν θα λέει το ίδιο ο κ. Μπίτσιος στην ανακοίνωσή του, κύριε Καμμένο. Να δούμε αν θα λέει το ίδιο.
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων): Και η δικαιοσύνη θα δούμε, κύριε Σαμαρά.
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας): Δηλαδή εννοείτε ότι πλαστογράφησα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κείμενο;
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων): Φοβούμαι πολύ ότι μπήκε ένα κείμενο με τρίτο χέρι μέσα στην Προεδρία της Δημοκρατίας που εγώ δεν κατέθεσα, δεν υπάρχει πουθενά στα πρακτικά και θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ να μηνστηρίζετε μία προεκλογική εκστρατεία σε ένα κείμενο το οποίο αρνηθήκαμε δημοσίως και δεν υπάρχει και πουθενά.
ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Συνεχίστε, κύριε Σαμαρά.
(Σχόλιο: και εδώ δεν παίρνει θέση ο κ. Παπούλιας)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...