Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Πίστεψαν τον μαχαιροβγάλτη και έθεσαν σε διαθεσιμότητα αστυνομικό για έναν χρόνο!


Δικαιώθηκε ο 42χρονος αστυνομικός του Α.Τ Κω που κατηγορήθηκε για δωροδοκία από ΠακιστανόΑθώωθηκε ο 42χρονος αστυνομικός ο οποίος έχει τεθεί εδώ και ένα χρόνο περίπου σε διαθεσιμότητα καθώς καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή μετά από καταγγελία 27χρονου  Πακιστανού σύμφωνα με τον οποίο ο 42χρονος αστυνομικός του έιχε ζητήσει 20 ευρώ για να του σβησει πρόστιμο.

Όπως φαίνεται επρόκειτο για ψευδή καταγγελία κάτι το οποίο δυστυχώς στοίχισε από τον 42χρονο αστυνομικό την δουλειά του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.Όπως πληροφορηθήκαμε ο αστυνομικός αναμένεται να επιστρέχει στην δουλειά του τις επόμενες ημέρες.
Όσον αφορά τον Πακιστανό όπως προέκυψε μετά από τα στοιχεία που έδωσε στο δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης του 42χρονου αστυνομικού φαίνεται πως είχε μαχαιρώσει άνθρωπο στο Πακιστάν και πλέον αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες.
Πάντως καλό θα ήταν η δικαιοσύνη να εξέταζε αν η καταγγελία του Πακιστανού ήταν πραγματική από την αρχή και μετά να έβγαζε σε διαθεσιμότητα τον 42χρονο αστυνομικό.
http://www.kosnews24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...