Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣ κο ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ – Με ποιο δικαίωμα πληρώσατε το ομόλογο;


από  olympia.gr

Γράφει ο Δρ Κυριάκος Τόμπρας

Κ.ε Πρωθυπουργέ,
Δια της παρούσης μου σας ζητώ να δημοσιοποιήσετε τα πλήρη στοιχεία ταυτοποίησης του κομμιστή του ομολόγου των 435 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο πληρώσατε σήμερα κατά παράβαση των όρων του PSI.
Είναι αδιανόητο και αποτελεί πρωτοφανή πολιτική και οικονομική απάτη, με ζημία των
Ελλήνων ομολογιούχων, το PSI να εφαρμόζεται επιλεκτικά, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αγνώστων αλλοδαπών ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου.
Μετά τα ανωτέρω, σας ζητώ να μας ενημερώσετε :
ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ?
ΥΓ. 1
Μήπως ο πανικός που δημιουργήθηκε σήμερα με το έγγραφο μαϊμού που συγκεκριμένοι κύκλοι επιχείρησαν να χρεώσουν στον κ.ο Πάνο Καμμένο, αποσκοπούσε στη μονοπώληση της δημοσιότητας με το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να περάσει στα ψιλά γράμματα η καταχρηστική πληρωμή του ανωτέρω ομολόγου ?
ΥΓ. 2
Παρά τις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιήσατε σήμερα, προσωπικά ο ίδιος, στους Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκειμένου να αναζητήσετε συνενόχους στο έγκλημα που διαπράξατε με την πληρωμή του ανωτέρω ομολόγου, οι ποινικές σας ευθύνες παραμένουν ακαίρεες και θα κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη, μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατικής Ομαλότητας στην Πατρίδα μας.

Τέλος σας υπενθυμίζω ότι, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η επόμενη Ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν θα είναι Πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...