Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Με ποιους συζητά ο Καμμένος


Από την πρώτη στιγμή που ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε, μέσω διαδικτύου, την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», το πολιτικό και δημοσιογραφικό... ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην αναζήτηση εκείνων που θα σταθούν στο πλευρό του.

Ο Γιάννης Μανώλης είναι ο πρώτος που, εδώ και αρκετό καιρό έχει δηλώσει την ενθουσιώδη πρόθεσή του να συμμετάσχει στο καινούριο εγχείρημα, ο σερ Βασίλης Μαρκεζίνης ακούγεται παρασκηνιακά ως η «ιδεολογική αναφορά» όσων συμμερίζονται τις απόψεις του Πάνου Καμμένου, και από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον στρέφεται σε όσους από τους βουλευτές που διεγράφησαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας λόγω της στάσης που κράτησαν κατά του Μνημονίου, επιλέξουν να γκρεμίσουν οριστικά τις γέφυρες με τη Συγγρού.

Τα «Νέα» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη προχωρούν σήμερα ένα βήμα παραπέρα. Και με ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύουν, υποστηρίζουν ότι βουλευτές με πολυετή διαδρομή στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, που μετά τη διαγραφή τους από τον Αντώνη Σαμαρά είναι σήμερα ανεξάρτητοι, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πάνο Καμμένο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο νέο εγχείρημα.

Σύμφωνα με τα «Νέα», στους βουλευτές αυτούς περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ζώης, ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Γιώργος Βλάχος και ο Μαργαρίτης Τζήμας. Άλλες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχουν ανακοινωθεί οι πρώτες προσχωρήσεις εν ενεργεία, ανεξάρτητων βουλευτών από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, στους «Ανεξάρτητους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...