Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Παίρνουν τα αποθεματικά των Συντάξεων μας και τα δίνουν στις Τράπεζες!



netakias
Το λέμε και το ξαναλέμε. Οι ύαινες των Τραπεζών δεν γεννήθηκαν εχθές, βελτιώνονται κάθε μέρα και μαθαίνουν από τα λάθη τους.
Στην Πορτογαλία, την Ιρλανδία και την Ουγγαρία οι κυβερνήσεις προκειμένου να μειώσουν το έλλειμμα 5 δισ. ευρώ από τον αποθεματικά των Ταμείων και τα έβαλαν στον προϋπολογισμό ως
έσοδα.
Αυτο όμως έριξε την Κυβέρνηση της Ιρλανδίας, ενώ θα δημιουργούσε πολλές αντιδράσεις.
Τι έκαναν λοιπόν; Εξελίχθηκαν!
Αντί να βάλουν χέρι κατευθείαν στα 40+ δις των Ταμείων απλώς του έκλεισαν την στρόφιγγα των εσόδων ή ακόμη στην Περίπτωση της Εργατικής Εστίας και της Εργατικής Κατοικίας κατέβασαν τα ρολά, πήραν τα βιβλιάρια καταθέσεων τους και ΠΟΥΦ ! ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!
ΤΑΜΕΙΑ
Στα μεν ταμεία έκοψαν το μεγαλύτερο ποσόν με το “κουρεμα” των ομολόγων που είχαν ταμεια, οπότε πάει το 53% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ! Κλέφτες είναι νύχτα θα βγούν….
Επίσης με την κατάργηση της διαιτησίας, την μείωση κατά 50% των μισθών σε 2 χρόνια, την κατάργηση της μετενέργειας κτλ κτλ , μαζί με όλους αυτούς που ανάγκασαν να βγούν προωρα σε σύνταξη και τέλος την ανεργία, ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΙ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ (του Σαμαρά του είπε αραγε κανεις τι ψήφισε, ή πουλάει τρέλα;)
Εργατική Εστία
Στην Εργατική Εστία υπήρχε ένα πρόβλημα…για τους κλέφτες…! Ειχαν πολλά λεφτά και δεν πληρώνονταν από το κράτος! Δηλαδή; Δηλαδή όλα τα έξοδα της Εστίας δεν επιβάρυναν τα Εξοδα του Κράτους, αλλά μόνο εμάς!
Ηταν δικά μας λεφτά που τα παίρναμε πίσω! ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ; ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ! ΠΟΥΦ ! ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ…; ΠΟΥ ΠΑΝΕ ; Ο-Ε-Ο;
Το σχέδιο είναι απλό, βάζουμε τον Παπαδήμο, τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά και τον Κωλοτούμπα, αδειάζουμε το κομπόδεμα των Ελλήνων και μετά τους πουλάμε “ΑΝΑΠΤΥΞΗ” με τα λεφτά τους!
Τόσο απλά! Νομιμα κι Ανήθικα!
Θυμάστε τι έγραφα από τις 19/1/2012 ” Ο στόχος τους δεν είναι οι μισθοί, αλλά κάτι χειρότερο; Οι Ασφαλιστικές εισφορές και το Ασφαλιστικό μας! “
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  1. Τσίπρας:Κλέβουν 20δις από τα ταμεία και τις εισφορές μας! (..για να δώσουν 30 δις στις Τράπεζες! Οι Προδότες είχαν τουλάχιστον ντροπή, δεν πανηγύριζαν!)
  2. Ολα τα μέτρα  
http://netakias.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...