Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο ορισμός της σχιζοφρένειας. ...

Η ΔΗΜΑΡ κατηγορεί το Die Linke γιατί καταψήσισε το Μνημόνιο!!


  Είναι τραγέλαφος το πράγμα. Η ΔΗΜΑΡ καταψηφίζει το Μνημόνιο Νο2 αλλά θέλει να εμφανίζεται ως υπεύθυνη δύναμη λέγοντας ότι η δική της αρνητική ψήφος δεν έχει σχέση με την αρνητική ψήφο του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ αρχίζει η σχιζοφρένεια γιατί… όλοι ξέρουμε ότι το δάνειο που διακαώς θέλει το πολιτικό σύστημα για να επιβιώσει συνοδεύεται από το συγκεκριμένο πακέτο μέτρων, από το συγκεκριμένο Μνημόνιο.
Η ΔΗΜΑΡ αρνείται να δεχτεί το αυτονόητο νομίζοντας ότι μπορεί να κοροϊδέψει τον κόσμο. Το δάνειο συνοδεύεται με συγκεκριμένα μέτρα. Η ΔΗΜΑΡ καταψηφίζει στη Βουλή.
Χτες, στη Γερμανική Βουλή η Αριστερά καταψηφίζει το δάνειο έχοντας μια άλλη πολιτική πρόταση. Υποστηρίζει η βουλευτής που μιλάει στη Βουλή ότι το δάνειο συνοδεύεται από σκληρά μέτρα που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό. Πρόκειται για την Χάικε Χάνσελ, η οποία τόνισε πως ντρέπεται που η Γερμανική Κυβέρνηση φέρνει καθημερινά ολοένα και περισσότερο στην εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό.
Και βγαίνει η ΔΗΜΑΡ και βάζει χέρι στο Die Linke κατηγορώντας το για ανεύθυνη στάση!!
Η σχιζοφρένεια ολοκληρώνεται. Η ΔΗΜΑΡ που καταψήφισε το Μνημόνιο Νο2 κάνει κριτική στη Γερμανική Αριστερά γιατί καταψήφισε το δάνειο…
xronika05

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...