Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Αποκάλυψη: Η άθλια μεθόδευση του “δημοψηφίσματος”.



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhX_HT1P3LBLjhaBD1uWnVkyd9Lfel-v6ZHNTHZdWg1TZpN7eKSO-faQzfOsQltPEKO_oAxvSr3rCTf4vnt25E6yfl0ShCM4zzeb2O69BZCFkARWG6qxoPRcLAHX4lxOXm56bsXE3s_EU3l/s1600/gap+asxhmos.bmp
Οι φίλοι της οικογένειας Παπανδρέου, θέλουν την ολοκλήρωση της καταστροφής.
Μην τρέφετε ...

αυταπάτες. Η ερώτηση στο δημοψήφισμα είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο Ευρώ. Με πιο ευφημιστικό τρόπο. Γνώστες της ψυχολογίας οι πολιτικοί και οικονομικοί προϊστάμενοι του ΓΑΠ, είναι σίγουροι και για την απάντηση: ΟΧΙ με....
συντριπτική πλειοψηφία θα πει ο λαός.
ΟΧΙ, διότι ότι και να πρότεινε η κυβέρνηση Παπανδρέου, αυτή θα ήταν η ...
απάντηση. Και αυτοί που κινούν τα νήματα ενός πρωθυπουργού το γνωρίζουν καλά.
Αυτό ακριβώς ήταν και το σχέδιο από την αρχή. Εκδίδονται και πωλούνται τα CDS φθηνά, κολοσσιαία ποσά αρχίζουν και φεύγουν στο εξωτερικό όταν όλα ήταν ρόδινα και “λεφτά υπήρχαν”. Το σχέδιο με το ΔΝΤ είχε οργανωθεί προεκλογικά και έμενε ο τιτανικός, το Τ3 – Τ10 και τα μαϊμού στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για να την τεκμηριώσουν. Μετά την υπογραφή του επαίσχυντου μνημονίου, είχαμε γράψει δεκάδες φορές ότι το επόμενο βήμα θα ήταν η πτώχευση, η επιστροφή στην δραχμή. Ώστε να θησαυρίσουν όλοι όσοι ΓΝΩΡΙΖΑΝ. Όσοι πόνταραν στην χρεωκοπία, όσοι γνώριζαν και έβγαλαν πακτωλούς στο εξωτερικό, όσοι γκρέμισαν την κυβέρνηση Καραμανλή και μεθοδικά εργάστηκαν για την άνοδο του ΓΑΠ στην εξουσία…
…διότι ποιός θα τολμούσε να ποντάρει στην χρεωκοπία της Ελλάδας τον Οκτώβρη του 2009 όταν τα Spreads ήταν στις 135 μονάδες και την παραπαίουσα κυβέρνηση είχε διαδεχτεί η “πανίσχυρη” κυβέρνηση του ΓΑΠ; Μα ακριβώς μόνο αυτοί που γνώριζαν το σχέδιο του ΓΑΠ!
Δείτε τώρα ποιοί επέβαλλαν το δημοψήφισμα που στοχεύει στην κατάρρευση της χώρας και την έξοδο της από την ευρωζώνη ρίχνοντας την ευθύνη στον λαό:
George Soros. Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό λίγο πριν την πώληση του CDS από το ταχυδρομικό ταμιευτήριο. Ένας άνθρωπος χωρίς καμμία περγαμηνή στην παραγωγή, την ανάπτυξη ή την δημιουργία, συναντάται με έναν πρωθυπουργό που ευαγγελίζεται την “ανάπτυξη”.Ποιά η θέση του George Soros για την δραχμή μετά βεβαίως την υπογραφή του μνημονίου;
26/6/2011, ο Σόρος δίνει το σύνθημα για την δραχμή: Ο Σόρος και η Δραχμή.
14/08/2011: «Έχει γίνει τέτοια κακοδιαχείριση του ελληνικού προβλήματος που ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσει επί του παρόντος (η χώρα) θα ήταν μία ειρηνική έξοδος της Ελλάδας τόσο από την ΕΕ όσο και από την Ευρωζώνη» είπε ο Σόρος στις 14/08/2011, στοΓερμανικό SPIEGEL. (τονίζουμε το περιοδικό, θα δείτε παρακάτω γιατί).
30/10/2011: Λίγες στιγμές μετά το “κούρεμα”, ο Σόρος προαναγγέλει την απόφαση του ΓΑΠ για το δημοψήφισμα: Ο κ. Σόρος υποστηρίζει ότι η συμφωνία των Βρυξελλών θα διαρκέσει από “μια ημέρα μέχρι τρεις μήνες”! Εντός 48 ωρών ο ΓΑΠ τον δικαιώνει, τινάζοντας στον αέρα την συμφωνία με την χρονική διάρκεια διεξαγωγής του δημοψηφίσματος να ταυτίζεται με την ημερομηνία “ζωής” που έδωσε ο Σόρος!
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Την σκυτάλη παίρνει ο άλλος επίσημος συζητητής του ΓΑΠ, ο κύριος Ρουμπινί. Που όλως τυχαίως οι δύο άνδρες συνδέονται με μακρά φιλία. Ο κύριος Ρουμπινί λοιπόν είναι και αυτός υπέρμαχος της δραχμής (μετά μνημονίου βεβαίως…) και όμως συζητά μαζί του ο Έλληνας πρωθυπουργός! Τις μεθοδεύσεις Ρουμπινί αποκάλυψε σε ένα ιστορικό άρθρο ο Δρ. Ηλίας Καλλιώρας εδώ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ κ. ΡΟΥΜΠΙΝΙ
19/09/2011: Τελευταίο του χτύπημα; Ρουμπινί: H Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στην δραχμή (!!) δηλώνει στους Financial Times!
Από κοντά και οι “φίλοι μας” οι Γερμανοί, με πρώτο βιολί το Spiegel που έφερε το σενάριο της δραχμής. 10-09-2011 Spiegel: Εξετάζεται σενάριο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη! Το άρθρο βεβαίως διαψεύσθηκε φανερώνοντας περίτρανα την σκοπιμότητα που εξυπηρετούσε, όπως και την υπερπροβολή των δηλώσεων του Σόρος.
Το Spiegel λοιπόν που παίζει δυνατά το σενάριο της δραχμής, ήταν και το μόνο διεθνές μέσο που υπερασπίστηκε την επιλογή του Παπανδρέου για το δημοψήφισμα!! Την ίδια ώρα που όλη η Ευρώπη τον διέσυρε! Μάλιστα το δημοσίευμα του Spiegel αναπαράχθηκε από τους μηχανισμούς προπαγάνδας που αποκαλύψαμε χθες εδώ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΛΑ ΤΑ MAILS ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΣΤΑ BLOGS ΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ – ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΜΟΝΑ!
Τέλος έχουμε το ΔΝΤ, που επιθυμεί διακαώς την επιστροφή μας στην δραχμή, ώστε οι αξίες στην χώρα να κατρακυλίσουν και πραγματικά να καρπωθεί πολλαπλάσιες από τις εμπράγματες εγγυήσεις για τα “δάνεια” που βέβαια ουδέποτε έφτασαν στην Ελλάδα, παρά βοήθησαν τους “εκλεκτούς” να μετακυλίσουν τα ομόλογα τους πριν την καταστροφή. Δεν είναι τυχαίο ότι προ ολίγων ημερών η κυρία Ξαφά δήλωνε ότι “Η Ελλάδα έχει χρεωκοπήσει”, αλλά δεν συγκινήθηκε ούτε ένας εισαγγελέας.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτό το δημοψήφισμα δεν πρέπει να γίνει ποτέ. Εάν θέλει ο κύριος Παπανδρέου να μας γυρίσει στην δραχμή για να θησαυρίσουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του, ας το κάνει μόνος του για να υποστεί και τις συνεπειες.Κοροϊδίες τύπου “Λεφτά υπάρχουν” και “Ο κυρίαρχος Λαός” απλώς εξοργίζουν.
ΕΚΤΑΚΤΟ: Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε πως τα χαλκεία του δημοψηφίσματος είχαν διαβεβαιώσει τον πρωθυπουργό πως η πρόταση του θα γινόταν δεκτή με “Ενθουσιασμό”! Φαίνεται πως ο σπόρος που έχουμε ρίξει αρχίζει να ανθίζει. Υπάρχει ελπίδα μέσα από τα ερείπια. Όχι της πατρίδας, αλλά του συστήματος Παπανδρέου – νταβατζήδων που θα γκρεμίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...