Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Εκεί μας φτάσατε κε Παπανδρέου! Μας γελοιoποιήσατε διεθνώς!

Κύριοι του πασόκ πως το επιτρέπετε αυτό? Τον εμπστεύεστε πολύ τον πρόεδρο σας? Να τον χαίρεστε λοιπόν, αφού δέχεστε να εμπαίζει όλο το λαό, τον οποίο εσείς φέρατε σε αυτή τη θέση..Είστε εξ ίσου αξιοκατάκριτοι και υπεύθυνοι για όλες τις προδοτικές πράξεις της κυβέρνησης του, και θα απολογηθείτε στο λαό όσο και αν νομίζετε οτι με τα τσαλίμια και τις τσιριμόνιες ενός αναξιόπιστου πρωθυπουργού θα τη γλυτώσετε....


13 Έντονα προκλητικό άρθρο από τον Μπρέτ Άρεντς του Marketwatch, ο οποίος διερωτάται γιατί οι Ευρωπαίοι δεν διώχνουν τους Έλληνες κλόουν!


Σαν φάρσα χαρακτηρίζει την κατάσταση...
που έχει προκληθεί μετά την αναγγελία του Γιώργου Παπανδρέου για τη διενέργεια δημοψηφίσματος οΜπρετ Άρεντς του Marketwatch, σε σημερινό του άρθρο, το οποίο είναι ιδιαίτερα προκλητικό απέναντι στη χώρα μας.

«Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης χώριζε τα είδη του θεάτρου σε δυο κατηγορίες, στην τραγωδία και την κωμωδία, που δεν συναντιούνται ποτέ. Αλλά οι συμπατριώτες του κατάφεραν να παρουσιάσουν μια τραγωδία που είναι ταυτόχρονα φάρσα», υπογραμμίζει ο κ. Άρεντς, σχολιάζοντας την απόφαση για το δημοψήφισμα.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός όχι μόνο ανακοίνωσε διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το δεύτερο πακέτο διάσωσης, αλλά όπως φάνηκε ότι δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει ούτε τον υπουργό Οικονομικών», τονίζει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, καλεί την Ευρώπη να αφήσει την Ελλάδα να χρεοκοπήσει. «Η κατάσταση παραμένει ρευστή ή για να είμαστε πιο ακριβείς χαοτική. Κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί γιατί οι Ευρωπαίοι δεν διώχνουν αυτούς τους κλόουν. Η Ευρώπη δεν χρειάζεται την Ελλάδα. Δεν έχει κανένα όφελος. Αφήστε τους να τρώνε μπακλαβά», καταλήγει το άρθρο. 

link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...