Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!


13 Τις τελευταίες ώρες ζούμε ένα τσουνάμι πολιτικών εξελίξεων που έχει οδηγήσει ολόκληρο τον πλανήτη στην ενασχόλησή του με το... πρόβλημα που δημιούργησε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.


Επί πλέον ο ελληνικός λαός παρακολουθεί αποσβολωμένος τα γεγονότα και διερωτάται σε τι φαύλη εποχή μας έχει οδηγήσει αυτή η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση, που κυβερνά λες και παίζει «μονόπολυ», αδιαφορώντας για το έσχατο σημείο εξαθλίωσης που έχει οδηγήσει το λαό, και στην διεθνή ανυποληψία τη χώρα. Ούτε λίγο ούτε πολύ κατάφερε να την καταχωρήσει στο διεθνή «ΤΕΙΡΕΣΙΑ», και αυτό δεν είναι λίγο. Μέσα δε σε όλο αυτό τον ορυμαγδό, κάποια εξαπτέρυγα του αλλοπρόσαλλου «αρχηγού» έβγαλαν γλώσσα. Η μεν Άννα Διαμαντοπούλου επικαλούμενη –λέει- την μακρόχρονη παρουσία της στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, δήλωσε ότι αισθάνθηκε βαθύτατα προσβεβλημένη από το ύφος των ανακοινώσεων Μέρκελ και Σαρκοζί και πρόσθεσε ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις χωρίς υπεκφυγές. Τι λες κυρά Άννα! Προσβλήθηκες επειδή σας έβαλαν χέρι οι ευρωπαίοι που μήνες τώρα τους δουλεύετε ψιλό γαζί μαζί με του ελληνικό λαό; Νόμισες δηλαδή ότι ήταν υποχρεωμένοι να σας κάνουν τεμενάδες και να ανέχονται τα δικά σας τερτίπια; Δεν προσβλήθηκες από τα χάλια που έχει η παιδεία της χώρας που εσύ δημιούργησες; Δεν προσβάλλεσαι που στα σχολεία δεν έχουν βιβλία να κάνουν μάθημα και ενοχλήθηκες από το ύφος των Μέρκελ και Σαρκοζί;

Και τέλος από ποιόν ζητάς εξηγήσεις χωρίς υπεκφυγές από τους ξένους ηγέτες ή από τον αρχηγό σου για την περιπέτεια που οδηγεί τον τόπο και τον λαό του;; Άλλο εξαπτέρυγο που λάλησε, ο κύριος Καστανίδης εμφανίστηκε σήμερα (στη ΝΕΤ) ιδιαίτερα καυστικός για τις αντιδράσεις της Εύας Καϊλή και της Μιλένας Αποστολάκη. Όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις στο δημοψήφισμα που προέρχονται κυρίως από γυναίκες, δεν δίστασε να κάνει ειρωνικές αναφορές για την πολιτική βαρύτητα που έχουν αυτές (οι αντιδράσεις), εξαιρώντας τη Βάσω Παπανδρέου- είπε ότι έχει πολιτικό ανάστημα, ιστορία στο ΠΑΣΟΚ και πως πάντα δίνει τη μάχη της μέσα από τις γραμμές του κόμματος. Την Εύα Καϊλή, όσο και αν πιέστηκε, δεν την ονομάτισε. Τη φωτογράφισε ωστόσο πεντακάθαρα, λέγοντας ότι μια από τις βουλευτίνες, αυτή που κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί, έχει γεμίσει με την παρουσία της το… κάδρο της πολιτικής. Επίσης πιεζόμενος, είπε για τη Μιλένα Αποστολάκη, ότι εκτιμά το νομοθετικό της έργο, κυρίως το νομοσχέδιό της για την προστασία των ζώων.

Με το ειρωνικό του ύφος θέλησε να μειώσει τις γυναίκες συναδέλφους του για τις αντιρρήσεις τους.
Ξέρεις όμως κάτι κύριε Καστανίδη; Ξέρεις τι κατάλαβε ο ελληνικός λαός που επί δύο χρόνια εμπαίζετε και εξαθλιώνετε εσείς τα έμπειρα πολιτικά «σαΐνια»; Ότι τα παντελόνια μέσα στη Βουλή τα τιμάνε οι γυναίκες συνάδελφοί σας.
Αναγνώστης 

link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...