Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?

Σχόλια απο Περικλή Αθανασόπουλο
Αφού ο Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σχεδόν αυτοκαθαιρέθηκε αναμένουμε τις επόμενες πολιτικές εξελίξεις με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…!!!

Το μοναδικό ερώτημα είναι αν ο Γ.Α.Π «τελείωσε» σαν πολιτικός η θα παρακολουθεί από τα έδρανα της Βουλής ως ένας νέος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ  , χωρίς να μιλάει αναμένοντας το κάλεσμα σε μια άλλη εποχή για να «ξανασώσει» την χώρα…!!!

Από σήμερα είναι πλέον ανοιχτή η σύγκρουση των συμφερόντων που θα αρχίσουν να δίνουν τα ρέστα τους για το ποιος θα επικρατήσει σε βάρους του Ελληνικού Λαού και γενικά της Ελλάδας.

Στο πεδίο θα αρχίσουν οι πάντες να «κωρωνίζουν» για το πώς θα εξασφαλίσουν με τους προσωπικούς τους αγώνες το «ιδανικό» μέλλον για τον τόπο και τον «νέο παράδεισο των Ελλήνων»…!!!

ΕΝΩ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΟΓΕΣ , ΑΥΤΟΙ   ΘΑ «ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ…!!!


Απ ότι φαίνεται  τα Ελληνικά συμφέροντα των ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ αποκτούν τον απόλυτο έλεγχο για την προοπτική της χώρας και μάλιστα με πιθανή πλήρη απομόνωση από την Ευρώπη, οπότε τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε. δικαιώθηκαν  και από σήμερα έχουν κάθε λόγο να  πανηγυρίζουν …!!!
Το βέβαιο είναι ότι κανένας από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν θέλει εκλογές γιατί πολλοί από αυτούς γνωρίζουν ότι δεν θα επανεκλεγούν, άρα θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να μείνουν στην εξουσία για όσο περισσότερο καιρό μπορέσουν…!!!

Το μόνο σενάριο που συμφέρει τα δύο μεγάλα κόμματα είναι μία κυβέρνηση «ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» και ας ευχηθούμε ότι θα είναι για  χρονικό ορίζοντα τέτοιο ώστε να μην τους φορτωθούμε για  τα επόμενα δύο χρόνια έως τις επόμενες εκλογές…!!!

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η μόνη λύση που συμφέρει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ώστε πολλοί από αυτούς να πάνε στα σπίτια τους και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα πάνω σε νέα δεδομένα…!!!

ΕΡΗΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…!!!
Αναρτήθηκε από THOUREIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...