Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Τα δύο τρίτα των μελών της Κυπριακής Βουλής αξίωσαν απόψε την παραίτηση του εθνομειοδότη, ανθέλληνα, εκκλησιομάχου και Νεοκύπριου Χριστόφια.

Συγχαίρουμε θερμά τους Κύπριους βουλευτές που ήρθησαν στο ύψος των πεεριστάσεων και...
καλούμε τον κ. Χριστόφια να αποσυρθεί αμέσως στο Κελλάκι.

Οι υπηρεσίες του προς τον Κυπριακό Ελληνισμό είναι όχι απλά αχρείαστες αλλά και ουσιαστικά επικίνδυνες.

Η παραίτησή του όμως δεν πρόκειται να γίνει οικειοθελώς. Για να παραιτηθεί κάποιος πρέπει να έχει έστω και ελάχιστη πολιτική ευθιξία.

Ο κ. Χριστόφιας όμως είναι μαθητής της Σχολής του Λένιν

Οταν επέτρεψε από την εξορία που τον έστειλε ο τσάρος, ο Λένιν ως Γενικός Γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος της Ρωσίας δήλωσε ότι η κυβέρνηση Κερένσκι ήταν η πιο δημοκρατική κυβέρνηση του κόσμου. Και ΑΜΕΣΩΣ ύστερα ο Λένιν προήδρευσε συνεδρίας του κομμουνιστικού κόμματος, η οποία αποφάσισε να ανατρέψει την κυβέρνηση Κερένσκι.!!!

Το χειρότερο! Οταν αργότερα ερωτήθηκε αν αυτό που έπραξε είναι πολιτική και ηθική ασυνέπεια απάντησε. Ασφαλώς και είναι αλλά το προλεταριάτο μετέρχεται κάθε έντιμο ή ανέντιμο μέσο για να πετύχει τους στόχους του.

Αφού λοιπόν αυτού του δασκάλου μαθητής είναι ο Πρόεδρος Χριστόφιας καλό είναι οι Κύπριοι Βουελευτές να λάβουν τα μέτρα τους ώστε με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό μέσο να τον απομακρύνουν από την εξουσία.

panayiotistelevantos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...