Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Είπε σε Μέρκελ και Σαρκοζί, ότι ο Ελληνικός Στρατός ετοιμάζει πραξικόπημα!

Είναι απίστευτος, ανεκδιήγητος και επικίνδυνος ο Έλληνας Πρωθυπουργός! Είπε στους εταίρους μας, ότι ο Στρατός θα του κάνει πραξικόπημα και για αυτό διάλεξε το δημοψήφισμα, για να εκτονώσει την κατάσταση. Την δική του δηλαδή ανικανότητα, την ρίχνει πάνω
στον Ελληνικό Στρατό με μία ανεδαφική μομφή εναντίον του, μόνο και μόνο για μην δεχτεί ο ίδιος τις συνέπειες των δικών του πράξεων!
Πιο συγκεκριμένα ο έγκριτος Γάλλος δημοσιογράφος της εφημερίδας Liberation, Jean Quatremer ο οποίος ήταν ο ειδικός απεσταλμένος της εφημερίδας στην Κάννες σε σχόλιο του στο Twitter ανέφερε, ότι κατά τη διάρκεια του δείπνου στις Κάννες την Τετάρτη το βράδυ, ο Παπανδρέου είπε στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι η προκήρυξη δημοψηφίσματος ήταν αναγκαία για να αποφευχθεί ο κίνδυνος πραξικοπήματος!
Δώστε τώρα κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφο εμπιστοσύνης στον πλέον επικίνδυνο για την χώρα πρωθυπουργό, που γνώρισε ποτέ ο τόπος, που για να γλιτώσει ο ίδιος την «κατσάδα» των Ευρωπαίων, εκτοξεύει συνεχώς λάσπη εναντίον του λαού του ακόμα και του Στρατού του! 
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...