Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΑΧΑΛΟ!!


Ο Παπανδρέου τίναξε τα πάντα στον αέρα..Όπως το περιμέναμε. Ο Παπανδρέου τίναξε τα πάντα στον αέρα. Με το που άρχισε την ομιλία του, την οποία άφησε για το τέλος, κατηγόρησε κατά τον πλέον βαρύτατο τρόπο την Νέα Δημοκρατία, τον Σαμαρά και τον Καραμανλή, ως αποκλειστικά υπαίτιους για.... τη σημερινή κατάσταση. Ο άνθρωπος σκέφτεται την επόμενη τετραετία

Ο κ. Παπανδρέου υποσχέθηκε μια πολιτική κυβέρνηση και όχι κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικών, ώστε να την ελέγχει ο ίδιος μέσα από την πλειοψηφία στη Βουλή. Ουσιαστικά δηλαδή ζητά από την Νέα Δημοκρατία να καταστεί απλά συνένοχη. Τα λέγαμε εμείς.

Μετά από αυτό δεν νομίζουμε πλέον ότι ο Αντώνης Σαμαράς, θα συνεχίσει οποιονδήποτε διάλογο με τον κ. Παπανδρέου. Ενσυνείδητα και επιλεγμένα λοιπόν, ο κ. Παπανδρέου τίναξε τα πάντα στον αέρα, για να καταστεί για μια ακόμα φορά ο μοναδικός απαραίτητος διαχειριστής της κρίσης. Κάτι που σημαίνει συνέχιση της πρωθυπουργίας του.
Τώρα πλέον το λόγο και την ευθύνη έχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και μόνο αυτοί.Διαφορετικά η πλήρης χρεοκοπία και η επιστροφή στη δραχμή θα σκάσουν στα χέρια τους.
hassapis-peter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...