Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟ-ΠΑΣΟΚ


http://ksipnistere.blogspot.com/
13Μια μαύρη μέρα για την Ελληνική Δημοκρατία. ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ & ΔΗΣΥ αρνούνται τις εκλογές. Θα περάσουν τα μέτρα ερήμην μας!


Ο Παπανδρέου έπαιξε άριστα το θεατρικό του ρόλο. Αρχικά ζήτησε δήθεν δημοψήφισμα ξέροντας πολύ καλά (όπως και οι....
Ευρωπαίοι) πως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η διεξαγωγή του. Μέσα σε όλη την αναταραχή που δημιουργείται, (πάντα τεχνητά) ζητά ψήφο εμπιστοσύνης και τελικάτην κερδίζει με 153 ΝΑΙ. Την πρόθεσή του να μεταβεί το πρωί του Σαββάτου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να
ξεκινήσει διαβουλεύσεις με τα κόμματα για τη σύσταση κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας κοινοποίησε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.

Γιατί παίχτηκε όλο αυτό το θέατρο; Ο λόγος είναι εμφανής.

Πρώτον: Το σάπιο Πολιτικό Σύστημα που μας κυβερνά, σε συνεργασία πάντα με τα Ξένα & Εγχώρια "Κεφάλαια", θέλουν αρχικά να υπογραφεί η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου. Πράγμα που σημαίνει πως χάνουμε μέρος της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Δεύτερον: Οδηγούμαστε σε ανεξέλεγκτη χρεωκοπία (γιατί κάποια στιγμή θα χρεωκοπήσουμε και επίσημα) και μας αγοράζουν τα Ξένα & Εγχώρια "Κεφάλαια" όσο όσο.
Τι θα αγοράσουν; Μα φυσικά τον Ορυκτό Πλούτο της Χώρας έχοντας και την αποκλειστική του διαχείριση.

Είναι τυχαίο που μίλησε απόψε ο Παπανδρέου για πετρέλαια νότια της Κρήτης;

Τρίτον: Αν πάμε σε Μεταβατική Κυβέρνηση, τότε Βάσει Συντάγματος, αυτή η Μεταβατική Κυβέρνηση θα έχει περιορισμένες αρμοδιότητες και δεν θα έχει το δικαίωμα έγκρισης της 27ης Οκτωβρίου!
Αν το κάνει, θα είναι αντι-συνταγματικό!!!

Πως θα το πετύχουν λοιπόν όλο αυτό χωρίς τη συναίνεση του Ελληνικού λαού; Η απάντηση δόθηκε απόψε. Μόνο με την κατάλυση του Συντάγματος. Ο Βενιζέλος λέει, ΟΧΙ στις εκλογές, γιατί ο λαός δεν ξέρει πιο είναι το συμφέρον του! Πάμε σε σχηματισμό νέας κυβέρνησης χωρίς εκλογές, για να διαφυλάξει το συμφέρον του λαού! Αυτό φυσικά λέγεται Π Ρ Α Ξ Ι Κ Ο Π Η Μ Α ! ! !

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους αφήσουμε να προχωρήσουν σε τέτοιου είδους σχέδια. Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί και να τους διώξει όλους. Ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να διώξει;
Διαβάστε εδώ


http://petrovitsa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...