Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Fresh nude και δέρμα από πορσελάνη

Make-up τάσεις για το φθινόπωρο-χειμώνα



Οι τάσεις για το 2011-2012 φθινόπωρο-χειμώνα βασίζονται σε φρέσκια και φυσική εμφάνιση, που τονίζεται μερικές φορές από αποχρώσεις NEON που θυμίζουν ακόμη ένα πολύχρωμο καλοκαίρι. To φαινόμενο “colour blocking” παραμένει στις τάσεις του φθινοπώρου τόσο σε ρούχα όσο και σε μακιγιάζ. Και η χρωματική παλέτα του μακιγιάζ θα τονίσει ένα μαυρισμένο δέρμα. Γιατί να μην ακολουθήσουμε την τάση του καλοκαιριού και σε αυτή τη σεζόν;




Fresh nude και δέρμα από πορσελάνη

Δεν είναι έκπληξη από έναν σχεδιαστή, όπως τον Balmain να στηρίζει το Nude μακιγιάζ, οι δημιουργίες του οίκου μόδας βασίζονται πάνω σε μία Rock-Chic εμφάνιση, μίνι και νεανικές γραμμές και glam εφαρμογές. ‘Ένα μινιμαλ nude make-up, όπως αυτό που προτείνεται για αυτή τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας είναι διαχρονικό και κλασικό, έτσι ώστε να μπορεί να υιοθετηθεί με εμπιστοσύνη σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Το πλεονέκτημα του μαυρίσματος είναι ότι καλύπτει τις ατέλειες του δέρματος και γι αυτό συστήνεται αυτό το μακιγιάζ για το τέλος της σεζόν.


















Ρόδινα μάγουλα, το πρώτο βήμα για ένα λαμπερό πρόσωπο

Η νέα συλλογή Versace προτείνει ένα διακριτικό μακιγιάζ, με αποχρώσεις του ροζ του τριαντάφυλλου που εφαρμόζεται στο μάγουλο. Το φυσικό μακιγιάζ των ματιών και το rose κραγιόν βοηθάνε για την δημιουργία της τέλειας χροιά της πορσελάνης. Η πρόταση του οίκου Versace για το φθινόπωρο-χειμώνα 2011-2012 μπορεί να υιοθετηθεί και το καλοκαίρι, όταν το δέρμα είναι μαυρισμένο και προσφέρει ένα ομοιόμορφο και λαμπερό πρόσωπο. Διαλέξτε ροζ ρουζ με κρεμώδη υφή στα μάγουλα και να το εφαρμόσετε προς τους κροτάφους .




















Orange, το νέο κόκκινο

Πορτοκαλί, με διάφορες αποχρώσεις των φρούτων (από πορτοκαλί σε μανταρινί) ήτανε μία ένοχη απόλαυση του καλοκαιριού από την άποψη του χρώματος. Αν και ανήκει στα ζεστά χρώματα του καλοκαιριού, οι σχεδιαστές παραμένουν πιστοί στο πορτοκαλί και το χειμώνα. Στο Ralph Lauren, το μακιγιάζ για το φθινόπωρο-χειμώνα δείχνει επιρροές: μανταρινί κραγιόν και ρουζ με γλυκούς τόνους τριαντάφυλλου που ισορροπούν το κρύο μακιγιάζ των βλεφάρων (ασημί σκιά).Το πορτοκαλί ματ κραγιόν παραμένει, ως εκ τούτου, μια επένδυση της σεζόν.




















Colour blocking

Κατά την παρουσίαση του Jil Sander για το Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011-2012, το χρωματικό συνδυασμό της πράσινης σκιά ματιών και του μανταρινί κραγιόν συνεχίζει τη τάση που ξεκίνησε η Dior για το καλοκαίρι. Για το χειμώνα, το μακιγιάζ μπορεί να είναι επιθετικό, αλλά το μαυρισμένο δέρμα του καλοκαιριού, θα αναδείξει το χρώμα και θα ισορροπήσει την τολμηρή προσέγγιση. Ένα άλλο τέχνασμα που μπορείτε να δανειστείτε από το make-up artist Jil Sander: είναι το πράσινο kohl που ιριδίζει.












Άλλο ένα colour blocking πείραμα βλέπουμε στην πασαρέλα, για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνα 2011-2012 από την Donna Karan. με σκιές ματιών πολύ κρεμώδη, με καραμελέ αποχρώσεις του πορτοκαλί οι οποίες είναι ιδανικές και για το καλοκαίρι, ειδικά σε αυτό το κοκτέιλ του χρώματος που προτείνει η σχεδιάστρια της DKNY .Συνδυάστε πορτοκαλί κρεμώδη σκιά με λαμπερή υφή , με ένα ματ κραγιόν ροζ.





















Το χρώμα του χαλκού για ένα φυσικό αποτέλεσμα

Το show Rodarte έδηξε ότι στηρίζεται σε μια ομοιόμορφη εμφάνιση. Γήινες αποχρώσεις, ειδικά στο χρώμα του χαλκού και πορτοκαλί, και τα δύο εφαρμόζονται στα βλέφαρα και στα χείλη. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα concealer (τα χάλκινα χρώματα τείνουν να αναδείξουν τους μαύρους κύκλους) και ένα ρουζ σε ροδακινί χρώμα ή ακόμα και ένα bronzer. Μπορείτε να προστίθεται και λίγο eyeliner τονίζοντας τα μάτια (δοκιμάστε το χρώμα της σοκολάτας).



















Το kohl και ένα νέο φαινόμενο, το CAT EYES

Θέλετε ένα βραδινό make-up για αυτή τη σεζον; Ένα smokey eyes μπορεί να είναι πολύ επιθετικό. Δώστε έμπνευση στον εαυτό σας από την πρόταση Lanvin και χρησιμοποιήστε ένα μαλακό kohl, μαύρο, ισορροπημένο με μπεζ , χάλκινες ή χρυσές σκιές ματιών, που εφαρμόζονται στην εσωτερική γωνία των ματιών και το μισό του άνω βλεφάρου. Η έκδοση του φθινοπωρινού μακιγιάζ, στο όραμα Lanvin, ως εκ τούτου είναι ιδανικό για ένα βραδινό make-up οχι πολύ εξελιγμένο, προσιτό σε όλη τη σεζόν. Πλεονεκτήματα; Είναι εύκολο στη χρήση και εφαρμογή, καθώς και η γραμμική ακρίβεια δεν είναι απολύτως απαραίτητη.



















Δραματικό look

Στο D & G τα μοντέλα έχουν δείξει μία δραματική εμφάνιση, γραφικές αναλογίες του eyeliner δίνουν στο μακιγιάζ λίγη επιθετικότητα. Ελαφρώς μαυρισμένο δέρμα nude χείλη και ρόδινα μάγουλα απεικονίζει η rock-chic τάση στο όραμα των δύο διάσημων σχεδιαστών. Προσαρμόστε το make-up, αντικαταστήστε το μαύρο με τουρκουάζ, πράσινο ή μωβ και δώσετε στα μάτια σας ένα σχήμα αμυγδάλου με την εκπόνηση μιας παχιάς γραμμής, retro-εμπνευσμένη, πάνω από το άνω βλέφαρο.



















Smokey eyes με γήινες αποχρώσεις

Ένα smokey σε χρώμα σοκολάτα είναι ένα τέλειο μακιγιάζ για το φθινόπωρο, μια ιδέα που προωθεί και ο make-up artist του οίκου μόδας Chloe. Πινελιές χρυσού, που εφαρμόζονται για επιπλέον φωτεινότητα και τόνους του καφέ χρώματος είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει αυτό το μακιγιάζ. Η καμπάνια της Estee Lauder Bronze Goddess ‘‘αποδεικνύει ότι ένα καφέ Smokey eyes δίνει το δράμα και το μυστήριο του βλέμματος.




















πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...