Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Απειλητικά μηνύματα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Απειλητικά τηλεφωνήματα και μηνύματα στα κινητά τους δέχονται από το πρωί βουλευτές του ΠαΣοΚ από ψηφοφόρους τους σε εκλογικές τους περιφέρειες. «Μην ξαναπατήσεις στην περιφέρειά σου», «Παραιτήσου τώρα», «Πρόδωσες τον τόπο σου και τον λαό», «Η κρεμάλα σε περιμένει», είναι μόνο μερικά από τα γραπτά ή ηχητικά μηνύματα που δέχθηκαν...

οι βουλευτές, σύμφωνα με το Βήμα.

Ειδικότερα, η βουλευτής Χίου του ΠαΣοΚ κυρία Ελπίδα Τσουρή είπε ότι νεαροί περικύκλωσαν το γραφείο της στο νησί απειλώντας ότι «θα το κάνουν γυαλιά καρφιά». Η ίδια ανέφερε επίσης ότι δέχθηκε τηλεφωνήματα που της «ανακοίνωναν» ότι εάν ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο να μην ξαναπατήσει στη Χίο.


Από την πλευρά της η βουλευτής Χανίων κυρία Ευαγγελία Κουρουπάκη έδειχνε σε συναδέλφους της στη Βουλή απειλητικά sms προσθέτοντας ότι την «πληροφόρησαν» ότι στην εκλογική της περιφέρεια κυκλοφορούν αφίσες με κρεμάλες.


«Να ξεφύγεις από αυτήν την ξεφτίλα» ήταν μία από τις προειδοποιήσεις των ψηφοφόρων στη βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κυρία Σοφία Γιαννακά ενώ απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα δέχθηκε στο γραφείο της στον Εβρο η βουλευτής του ΠαΣοΚ στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια κυρία Ολγα Ρενταρή.


Παρόμοιες αναφορές για απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα έκανε και ο βουλευτής Αχαΐας του ΠαΣοΚ κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος αλλά και ορισμένοι άλλοι βουλευτές οι οποίοι ζήτησαν να μην κοινοποιηθεί το όνομά τους για λόγους – όπως είπαν – ασφαλείας.


Σημειώνεται, ότι την ώρα που ξέσπασαν τα επεισόδια στο Σύνταγμα, οι περισσότεροι βουλευτές του ΠαΣοΚ, καθώς δεν είχαν τρόπο διαφυγής, συγκεντρώθηκαν στο εστιατόριο της Βουλής στον 1Α όροφο από όπου και παρακολουθούσαν την εξέλιξη των γεγονότων από την τηλεόραση. Ιδιαίτερη ανησυχία έδειξαν όλοι όταν αναφέρθηκε ότι υπάρχει σοβαρά τραυματισμένος.


www.prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...