Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ “ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ” ΠΑΣΟΚΩΝ

13 
Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Είναι από διασκεδαστικό μέχρις εμετικής αηδίας το γεγονός ότι υπάρχουν “σοβαροί” άνθρωποι που παίρνουν στα σοβαρά τη λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ.



Οσο και αν φαίνεται απίστευτο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αναθέτουν πάσαν την ελπίδα τους στο κόμμα του....

Ανδρέα Ηρόστρατου Παπανδρέου.

Αν υπήρχαν στο ΠΑΣΟΚ κάποιοι ιδεολόγοι και νουνεχείς έφυγαν μέχρι και τον τελευταίο μετά τα ρεζιλίκα του 89. Από εκεί και πέραν στο ΠΑΣΟΚ δεν έμεινε ούτε για δείγμα έστω και ένας έντιμος και σοβαρός άνθρωπος.


Τα καμώματα του Δημαρά, του Οικονόμου, του Τσοβόλα και της Κατσέλλη ένα μόνον στόχο εξυπηρετούν. Την επένδυση στη μελλοντική τους σταδιοδρομία.


Θα ρίξουν οι “Κατσελλοβουλευτές” την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ; Ούτε για ανέκδοτο δεν σκέφτονται να κάνουν κάτι τέτοιο. Το μόνον που υπάρχει ενδεχόμενο να κάνουν - αλλά και αυτό είναι πολύ απομακρυσμένο σενάριο - είναι να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο αν γνωρίζουν με απόλυτη βεβαιότητα ότι η Μπακογιάννη, ο Καρατζαφέρης και ορισμένοι άλλοι της ΝΔ θα βάλουν πλάτες για να συντελεστεί η ανομία.


Σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται να αποφασίσουν να το παίξουν “ήρωες”, αφού θα είναι απολύτως βέβαιοι ότι οι Πασόκοι δεν θα χάσουν την εξουσία. Αλλιώς μην περιμένετε απολύτως τίποτα.


Αν είχαν την πιο στοιχειώδη αξιοπρέπεια δεν θα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ούτε θα εκλέγονταν με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ.


Ο Θεός να δώσει να διαλυθεί το άθλιο αυτό κόμμα όσο γίνεται πιο γρήγορα και τα λοιπά είναι για κατανάλωση για τους αφελείς.


panayiotistelevantos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...