Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Από το Δημόσιο στην Cosco

Από το Δημόσιο στην Cosco

Από το Δημόσιο στην Cosco


Σούσουρο επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο λιμάνι του Πειραιά από την ξαφνική απόφαση της υποδιευθύντριας του 5ου τελωνείου να δηλώσει παραίτηση προκειμένου να ξεκινήσει να εργάζεται στην μεταφορική εταιρεία Cosco.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι η παραιτηθείσα υποδιευθύντρια ονόματι Α. Π. ήταν έμπιστη του γενικού γραμματέα εσόδων, κ. Χάρη Θεοχάρη, ενώ διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις και με τον διευθυντή των τελωνείων κ. Κωνσταντίνο Νιχωρίτη.

Η παραίτηση της έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία καθώς, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα, θεωρούνταν «εξπέρ» στις υποθέσεις εκτελωνισμού.

Απ' την άλλη, δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την άποψη ότι δεν είναι πρέπον να εκπαιδεύεται κάποιος δύο χρόνια από το Δημόσιο πάνω σε θέματα εκτελωνισμού και στη συνέχεια να αποχωρεί και να προσλαμβάνεται από μεγάλη μεταφορική εταιρεία η οποία θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις που διαθέτει.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «Η κυρία Π. πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει από το υπηρεσιακό συμβούλιο να εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους της Cosco, ωστόσο το αίτημα της απερρίφθη. Μετά από μερικές ημέρες παραιτήθηκε προκειμένου να εργαστεί στην κινέζικη εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο λιμάνι. Είναι λογικό ότι οι γνώσεις της πάνω στα θέματα εκτελωνισμού είναι πολύτιμες». 
 zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...