Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Ανοίγουν τα κοντέινερ του ΠάλληΡεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος


«Μέχρι στιγμής έχουν ανοιχτεί δύο κοντέινερ και έχουν βρεθεί ένα παλιό πυροβόλο αεροπλάνου καναδικής προελεύσεως και ένα αμερικανικό αυτοκίνητο, μάρκας Chevrolet. Αναζητείται άλλο ένα εμπορευματοκιβώτιο από το Βέλγιο».

Αυτά αναφέρει στο zougla.gr ανώτατο στέλεχος του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος σχετικά με την έρευνα που γίνεται από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά για κοντέινερ τα οποία φέρονται να ανήκουν στον καταζητούμενο επιχειρηματία και πρώην μέτοχο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Αναστάσιο Πάλλη.

Από τις πρωινές ώρες, έξι στελέχη της Δίωξης και τρεις τελωνειακοί υπάλληλοι βρίσκονται στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και κάνουν φύλλο και φτερό τα κοντέινερ, τα οποία έχουν ως παραλήπτη τον κ. Πάλλη.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα στα εμπορευματοκιβώτια έχουν βρεθεί ένα αντιαεροπορικό όπλο και ένα αμερικανικό αυτοκίνητο Chevrolet.

Στελέχη του ΣΔΟΕ εξηγούν στην ηλεκτρονική εφημερίδα ότι το καναδέζικο αντιαεροπορικό είναι λυμένο, δηλαδή αποσυναρμολογημένο, ωστόσο δεν γνωρίζουν εάν είναι πλήρως λειτουργικό ή όχι. Στο σημείο βρίσκονται αυτήν την ώρα πυροτεχνουργοί, προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάστασή του.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν προσεκτικά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, για να δουν εάν υπάρχει μέσα σε αυτό οπλισμός.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι, κατόπιν αξιοποίησης πληροφορίας που έφθασε στα γραφεία της Δίωξης, οι ράμπο της ναυαρχίδας του Υπουργείου Οικονομικών αναζητούν ακόμη ένα κοντέινερ βελγικής προέλευσης, το οποίο φέρεται να έχει ως παραλήπτη το πολεμικό μουσείο του επιχειρηματία.

Χθες το απόγευμα, σε έρευνα που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. με την παρουσία τριών εισαγγελέων στο σπίτι του καταζητούμενου επιχειρηματία στη Βούλα βρέθηκαν πυροβόλα όπλα, ενώ στο σπίτι του στο Παλιό Φάληρο εντοπίστηκαν άλλα 13 πυροβόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...