Πυρά κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό ως «επικεφαλής ακροδεξιάς ομάδας».
Μιλώντας στον Βήμα FM και αναφερόμενος στη θεωρία των δύο…


άκρων, ο κ. Σκουρλέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, για «έναν σχεδιασμό εκ μέρους της κυβέρνησης, που στοχοποιεί τους κοινωνικούς αγώνες και την αριστερά».
Και τόνισε: «Υπάρχει ιστορία διαρροών όλο το Σαββατοκύριακο, βγαίνουν διάφορα sites καθοδηγούμενα από κέντρα που βρίσκονται κοντά στην κυβέρνηση. Βλέπουμε μάλιστα, ότι υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες μοντάζ, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με χειροπέδες. Κατηγορώ τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, επικεφαλής αυτής της ακροδεξιάς ομάδας, υλοποιεί εδώ και ένα χρόνο, μια στρατηγική, που το ένα σκέλος της είναι να πείσει για το περίφημο success story, το οποίο όμως δεν του έχει βγει, το άλλο σκέλος για να μας κάνει να ξεχάσουμε την αποτυχία και την κατάρρευση του περίφημου success story και δέσμιος των κοινωνικών απόψεων είναι να ενοχοποιήσει τους αγώνες στην αριστερά.»
Άμεση ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, σχολιάζοντας, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, τις θεωρίες συνωμοσίας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αφού δεν του βγήκαν οι καταστροφικές προβλέψεις, ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει ρίξει στις θεωρίες συνωμοσίας. Δυστυχώς η γελοιότητα των ισχυρισμών του ΣΥΡΙΖΑ συναγωνίζεται τη θεσμικά επικίνδυνη ανευθυνότητά του», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.