Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

To ραντεβού στο Xίλτον του Αμερικανού με τους εκπροσώπους της Δικαιοσύνης και η απαίτηση να μπουν φυλακή Έλληνες μηντιάρχες!


To ραντεβού είχε κλειστεί από το γραφείο της Τρόικας στην Αθήνα. Ο απεσταλμένος του Πολ Τόμσεν, Αμερικανός πολίτης και έμπειρος τεχνοκράτης με εξειδίκευση στα θέματα Δικαιοσύνης, θα συναντούσε δύο υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής Δικαιοσύνης στο ξενοδοχείο Χίλτον.
Είχε μάλιστα κανονίσει εκ των προτέρων το λιτό γεύμα να χρεωθεί στο δωμάτιό του.
Οι τρεις τους θα συζητούσαν για πάνω από δύο ώρες δύο θέματα που η Τρόικα θεωρεί κλειδιά όχι μόνο για την εφαρμογή του Μνημονίου αλλά και για την έξοδο της χώρας από την οικονομικό ίλιγγο.
Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ χρησιμοποιώντας εκλεπτυσμένο χιούμορ, υπογράμμισε ότι είναι απαίτηση των δανειστών να δημοσιοποιηθούν τα πόθεν έσχες των Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων καθώς και όλων των εμπλεκομένων στην απόδοση Δικαιοσύνης.
Το δεύτερο θέμα στο οποίο επέμενε ο Αμερικανός, είναι να βγουν από τα συρτάρια όλες οι σκονισμένες υποθέσεις των Ελλήνων επιχειρηματιών των ΜΜΕ.
Ευγενέστατος αλλά κοφτός δεν άφησε περιθώρια για ενστάσεις.
-Πρέπει αυτοί να μπουν φυλακή. Πως είναι δυνατόν να τους καλύπτετε;
Οι δικοί μας έφυγαν από το γεύμα με την αίσθηση ότι οι δανειστές και οι άνθρωποί τους αρχίζουν να μπαίνουν βαθιά στο βαθύ κράτος μας... 
 kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...