Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ


samarasepisto
Επιστολή στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά απέστειλε ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου, ζητώντας να συναντηθούν μαζί του.
"Οι Έλληνες αυτοί Πολίτες, δεν ήσαν Τράπεζες, δεν ήσαν Ιδρύματα, δεν ήσαν επενδυτές. ΉΣΑΝ
ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΕΣ, νοικοκυραίοι, άνθρωποι της καθημερινότητας, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, πολλοί συνταξιούχοι που εμπιστεύθηκαν το «εφάπαξ» των γηρατειών τους. Οι άνθρωποι αυτοί, μετά την ανήθικη πράξη της ληστείας από την ίδια τους την Πατρίδα, δεν μπορούν σήμερα να ανταποκριθούν ούτε στις στοιχειώδεις οικογενειακές και άλλες (πόσο μάλλον τις φορολογικές) υποχρεώσεις τους, πολλών η υγεία έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά και έχουν χαθεί ακόμα και ζωές", αναφέρουν στην επιστολή τους. "Από την άλλη πλευρά, εσείς κύριε Πρωθυπουργέ, έχετε ξεπεράσει τον έναν και πλέον χρόνο διακυβέρνησης της Χώρας μας και παρά τις πολλές προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις σας, δεν πράξατε τίποτα για την αποκατάσταση των Πολιτών αυτών. Έχετε σιωπήσει και δεν ενδιαφερθήκατε ούτε επί στιγμής για την τύχη των ανθρώπων αυτών", επισημαίνουν.
"Εάν πραγματικά πιστεύετε στο Κράτος Δικαίου, οφείλετε να πράξετε το καθήκον σας, να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να φροντίσετε για την επιστροφή των χρημάτων στους Έλληνες αυτούς Πολίτες, ώστε να αποκατασταθεί η αδικία και να διορθωθεί η ανήθικη όσο και ληστρική πράξη που συνετελέσθη από την Ελληνική Πολιτεία. Αλήθεια, είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι θα είναι ποτέ δυνατόν η πατρίδα μας να απευθυνθεί στο κοινό και στις «αγορές» (στην Ελλάδα και στο εξωτερικό) για νέο δανεισμό χωρίς να έχει αποκαταστήσει την απολεσθείσα τιμή της στο θέμα της ληστείας των πολιτών της; Αναμένουμε απάντησή και ζητάμε, για μία ακόμα φορά, συνάντηση μαζί σας" καταλήγει η επιστολή του ο ΣΥ.Φ.Π.Ο.Ε.Δ.
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...