Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Καταπέλτης η εισαγγελέας για τη Βίκυ Σταμάτη


20130911-194036.jpg
Καταπέλτης ήταν η τακτική εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κ.Γεωργία Αδειλίνη για τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου. Όπως είπε η Βίκυ Σταμάτη «γνώριζε τα πάντα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Δ. Αρεοπαγίτου», χαρακτηρίζοντας εικονική την αγοραπωλησία του ακίνητου από εταιρείες που
πραγματικά ανήκαν στον Άκη Τσοχατζόπουλο.
«Το ακίνητο αυτό δεν θα επιτρέψει η ελληνική δικαιοσύνη να επιστρέψει στα χέρια της Βίκυς Σταμάτη», είπε η εισαγγελική λειτουργός.
Όπως ανέφερε στο γραφείο και την οικία του πρώην υπουργού βρέθηκαν αποδείξεις πολυτελούς διαβίωσης. «Πώς να μας πείσει η Βίκυ Σταμάτη ότι δεν είχε γνώση του πακτωλού των παρανόμως χρημάτων που είχε στη διάθεση του ο πρώην υπουργός;» αναρωτήθηκε η κ. Αδειλίνη.
Επικαλέστηκε τον πολυτελή γάμο στο Παρίσι και τη ναύλωση αεροσκάφους με προορισμό τη Σαρδηνία. «Μας είπε η κύρια Σταμάτη στην απολογία της και δεν το σχολίασα σεβόμενη την κατάσταση της υγείας της ότι είναι μαχήτρια του φωτός. Δικαίωμα του καθενός να αυτοπροσδιορίζεται όπως νομίζει, αλλά αναγκαίο να έχει το γνώθι σ’ αυτόν…» επισήμανε η εισαγγελέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...