Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!


Δήλωση – ΒΟΜΒΑ των απαχθέντων (Βέλγος – Ιταλός) καθηγητή και δημοσιογράφου στη Συρία που απελευθερώθηκαν σήμερα…

Quirico, Piccinin… Τα χημικά αέρια δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Άσσαντ!

Ο Βέλγος Piccinin είναι καταρρακωμένος και δηλώνει: «Αυτό μου στοιχίζει πάρα πολύ γιατί από τον Μάη του 2012 στηρίζω αποφασιστικά τον Ελεύθερο Στρατό της Συρίας (τους αντάρτες) στον δίκαιο αγώνα για δημοκρατία»!!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ!

«Είναι ηθικό καθήκον να το πούμε. Δεν χρησιμοποίησε η κυβέρνηση του Bashar al-Assad τα χημικά sarin ή οτιδήποτε άλλο χημικό αέριο στα περίχωρα της Δαμασκού». Έτσι δηλώνει κατηγορηματικά ο Pierre Piccinin, βέλογος καθηγητής, στο RTL-Tvi, επισημαίνοντας ότι μαζί με τον ιταλό δημοσιογράφο Domenico Quirico –ήταν όμηροι των “ανταρτών” στη Συρία κι απελευθερώθηκαν σήμερα- άκουσαν συνομιλία των εξεγερμένων (διαβάστε των μισθοφόρων της Αλ Κάιντα που χρηματοδοτούν ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση).

Ο Piccinin και ο Quirico είναι απόλυτα «ΣΙΓΟΥΡΟΙ» γιατί άκουσαν τις συζητήσεις μεταξύ των «επαναστατών», αυτών των ανθρωπόμορφων εγκληματιών για τους οποίους ο φονιάς Ομπάμα κι από κοντά ο Ε. Βενιζέλος διαβεβαίωναν τη διεθνή κοινότητα σίγουροι για τη χρήση χημικών από τη Συρία.

Ο κύριος Βενιζέλος οφείλει να παραιτηθεί, γιατί λειτούργησε ως όργανο ξένων δυνάμεων εμπλέκοντας τη χώρα μας σε πολεμικά δολοφονικά παιχνίδια, εφ’ όσον δεν προσκομίσει αποδείξεις των ισχυρισμών του που να ακυρώνουν τις δηλώσεις των απαχθέντων που είναι ΑΥΤΗΚΟΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

Ο Βέλγος Piccinin είναι καταρρακωμένος και δηλώνει: «Αυτό μου στοιχίζει πάρα πολύ γιατί από τον Μάη του 2012 στηρίζω αποφασιστικά τον Ελεύθερο Στρατό της Συρίας (τους αντάρτες) στον δίκαιο αγώνα για δημοκρατία».

πηγή: ANSA (Το ιταλικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων)

Σχετικό: Αφέθηκε ελεύθερος μετά από 150 μέρες ομηρίας ο Domenico Quirico, που είχαν απαγάγει στη Συρία οι εκλεκτοί μισθοφόροι της «πολιτισμένης» δύσης… Το ακριβές ποσό των λύτρων θα το μάθουμε κάποτε; Η ΕΕ πληρώνει μηνιάτικό στους μισθοφόρους της Αλ Κάιντα, αλλά αυτοί κάνουν ταμείο και με το πλιάτσικο!

 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/09/quirico-piccinin.html
 olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...