Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ! ΠΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ MEGA ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!


kostopoylos
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ MEGA ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!
Φτωχός είναι και με τη... βούλα του Πτωχευτικού Δικαστηρίου Πειραιά ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής και πρώην μεγαλοεκδότης Πέτρος Κωστόπουλος.
Η αίτηση πτώχευσης κατατέθηκε από πιστωτή του δημοσιογράφου στα δικαστήρια του Πειραιά και
όχι της Αθήνας όπου υπάγεται η «ναυαρχίδα» του ομίλου Κωστόπουλου, η ΙΜΑΚΟ, γεγονός που δημιούργησε εύλογα ερωτηματικά στους εργαζόμενους.
Το δικαστήριο με την υπ' αριθμ. 3243/7-6-2013 απόφαση του δέχεται την αίτηση πτώχευσης, διορίζει ως σύνδικο πτώχευσης δικηγόρο Πειραιά και διατάσσει τη σφράγιση της περιουσίας του ...πτωχού Πέτρου Κωστόπουλου από το διορισθέντα σύνδικο.
Επιπλέον αποφάσισε να ορίσει συνέλευση των πιστωτών στις 24 Σεπτεμβρίου.
Από την πλευρά τους 85 από τους εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη στις 31 Ιουλίου και ζητούν ανακοπή της δικαστικής απόφασης η οποία θα συζητηθεί στις 2 Οκτωβρίου.
Από την πλευρά του ο σύνδικος πτώχευσης δεν πρόλαβε να ανακοινώσει την απόφαση στο Βιβλίο Νομικών και για το λόγο αυτό ζήτησε και ο ίδιος αναβολή στη συνέλευση των πιστωτών η οποία εύλογα θα μετατεθεί.
Ας σημειωθεί πως ο πιστωτής υπέβαλε την αίτηση πτώχευσης του Π. Κωστόπουλου στα δικαστήρια του Πειραιά και όχι της Αθήνας (σ.σ. όπου η έδρα της ΙΜΑΚΟ), καθώς στον Πειραιά και δη στην οδό Κολοκοτρώνη έχει έδρα η εταιρεία «Π. Κωστόπουλος και Σια ΕΕ».
Μάλιστα τη σχετική κλήση για το δικαστήριο φέρεται να την παρέλαβε η σύζυγος του Τζένη Μπαλατσινού (σ.σ. η οποία δεν γνωρίζαμε ότι εργάζεται στον Πειραιά...).
Από την πλευρά τους οι 85 εργαζόμενοι που ζητούν ανακοπή της απόφασης περί πτώχευσης του Πέτρου Κωστόπουλου, επισημαίνουν πως η συγκεκριμένη εταιρεία δεν λειτουργεί εδώ και ένα τρίμηνο και επομένως θεωρούν ως αναρμόδιο το δικαστήριο του Πειραιά.
Η συνέχεια, όχι επί της οθόνης (σ.σ. στο πρωινάδικο του Mega όπου θα πρωταγωνιστήσει ο φτωχός Π. Κωστόπουλος), αλλά σε δικαστική αίθουσα στον Πειραιά όπου θα συζητηθεί η ανακοπή στις 2 Οκτωβρίου...
Βασίλης Τζήμτσος
http://directnews.gr/media/34020--ftoxos-o-petros-kostopoulos-me-dikastikh-apofash.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...