Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Άγριος καβγάς μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους

'Ετσι φαγωθείτε μεταξύ σας να γελάσουμε και λίγο...
 

Οι φωνές τους ακούστηκαν σε όλους τους ορόφους του κτιρίου

Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων. Η Ιπποκράτους, ωστόσο, κρατά χαμηλούς τόνους θεωρώντας το σύνηθες σε προσυνεδριακές διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ δύο γραμματέων Νομαρχιακών Επιτροπών και μελών της Επιτροπής Καταστατικού, η οποία εξέδωσε τις εγκυκλίους σχετικά με τις διαδικασίες ανάδειξης των συνέδρων.

Οι Γραμματείς των ΝΕ Πειραιά και Β1 Αθήνας κ.κ. Αξαρλής και Σωτηρόπουλος επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του Κινήματος προκειμένου να ρωτήσουν «τι γίνεται» με την εκλογή των συνέδρων και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΕΚΑΠ Γ. Σουλαδάκη και τα μέλη της Επιτροπής Γρ. Φελώνη και Κ. Πανταζή, ενώ παρών ήταν και ο Γραμματέας της Οργανωτικής Γραμματείας Πάρις Κουκουλόπουλος.

Σύμφωνα με την πλευρά των επισκεπτών, μέλος της Επιτροπής Καταστατικού εξεμάνη με την ενέργεια 75 στελεχών του Κινήματος να συντάξουν κείμενο αμφισβήτησης των διαδικασιών εκλογής των συνέδρων, κάνοντας λόγο για προσπάθεια αλλοίωσης της σύνθεσης του Συνεδρίου, προκειμένου να ελεγχθεί το σώμα από την ηγεσία.

Σύμφωνα, πάντα, με την ίδια πλευρά, το μέλος της Επιτροπής αποκάλεσε «αλήτες» τα 75 στελέχη και στη συνέχεια υπήρξε οξεία φραστική αντιπαράθεση, με τις φωνές να ακούγονται σε όλους τους ορόφους του κτιρίου.

Τελικά, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε.

Πάντως ο κ. Αξαρλής φέρεται να ζήτησε την παραίτηση του μέλους της ΕΚΑΠ που χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «αλήτες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...