ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Κυριολεκτικά για το τίποτα έχασε τη ζωή της η 80χρονη γυναίκα στην Ιστιαία, από τα χέρια του γείτονά της που την χτύπησε με κασμά στο κεφάλι όταν τον αναγνώρισε! Ο 24χρονος τοξικομανής Αλβανός είχε σκοπό να κλέψει χρήματα για να….
αγοράσει ναρκωτικά, αλλά η άτυχη γριούλα δεν είχε τίποτε που να αξίζει στο σπίτι της! Ο δολοφόνος ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα και της κατάφερε πολλαπλά
χτυπήματα επειδή τον αντιλήφθηκε και κατάλαβε ποιος ήταν. Στη συνέχεια, ερεύνησε τους χώρους του σπιτιού αλλά δεν βρήκε κάτι για να κλέψει και προσπάθησε να εξαφανίσει τα αποτυπώματά του από το υπνοδωμάτιο χρησιμοποιώντας μια πετσέτα και… σύρμα για τον καθαρισμό μαγειρικών σκευών!
Στο σπίτι του δράστη, που θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, βρέθηκαν ο κασμάς, ένα παντελόνι φόρμας, ένα μπουφάν, ένας μάλλινος σκούφος και τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε, όλα με κηλίδες αίματος, καθώς και η πετσέτα και ένα κομμάτι σύρμα που χρησιμοποίησε για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Ακόμη, κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και τρία ναρκωτικά χάπια.