Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Αυτή ήταν λεπτό προς λεπτό η δολοφονία της άτυχης Ρίβα

 Αυτή ήταν λεπτό προς λεπτό η δολοφονία της άτυχης Ρίβα

 

Δείτε την αναπαράσταση



Είναι το θέμα των ημερών παγκοσμίως και όχι αδίκως. Ο Όσκαρ Πιστόριους φαίνεται πως μέσα σε μία νύχτα κατέστρεψε όλα όσα είχε χτίσει με κόπο όλη του την ζωή. Πλέον μένει στην Ιστορία για το έγκλημα που διέπραξε και όχι για τις πάμπολες επιτυχίες του στον αθλητισμό.

Η Αστυνομία της Νοτίου Αφρικής μπορεί να μην αποκαλύπτει πολλά σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών, ωστόσο οι δημοσιογράφοι της χώρας ζουν έναν «πυρετό» ερευνών προκειμένου να ανακαλύψουν πτυχές της υπόθεσης. Ενώ στην αρχή οι περισσότεροι πείστηκαν με την εκδοχή του αθλητή πως την σκότωσε κατά λάθος διότι την πέρασε για ληστή, οι νέες αποκαλύψεις δείχνουν πως το σενάριο αυτό καταρρέει.
Ο Πιστόριους από εθνικός ήρωας για την Νότιο Αφρική μετατρέπεται σε έναν παρανοϊκό με εμμονή στα όπλα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. «Σκότωσα το μωρό μου… Ας με πάρει και εμένα ο Θεός» φέρεται να είπε ο αθλητής λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, τηλεφωνώντας στον φίλο του Τζάστιν Ντιβάρις. Ο φίλος του αθλητή είπε πάντως πως ο Πιστόριους έκλαιγε κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος και πως επρόκειτο για ατύχημα.
Οι μαρτυρίες των γειτόνων ολοένα και πληθαίνουν και δείχνουν πως δεν ήταν ένα απλό ατύχημα. Τελευταία μαρτυρία μάλιστα θέλει τον αθλητή μέσα στο σκοτάδι να φαίνεται να κατεβαίνει τα σκαλιά κρατώντας στα χέρια του το κορμί του άτυχου μοντέλου του FHM. Κάποιοι μάλιστα λένε πως τον είδαν να προσπαθεί να της δώσει το φιλί της ζωής.
Η υπεράσπιση πάντως εμμένει στην αρχική ερμηνεία και επιμένει πως θα αποδείξει πως όλη η υπόθεση είναι μία τραγική ιστορία η οποία όμως ήταν ατύχημα
Καρέ-καρέ η δολοφονία

 Pistorious Dolofonia 570x169

Το σκίτσο αποδίδεται στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Τετάρτη 20:41 – Η Ρίβα κάνει το τελευταίο της tweet και απαντά θετικά σε διαδικτυακή πρόσκληση για πάρτι του Αγίου Βαλεντίνου.
Πέμπτη 01:30 – Οι γείτονες του Πιστόριους καλούν την Αστυνομία για να καταγγείλουν φασαρία στο σπίτι του.
03:20 – Ακούγονται πυροβολισμοί στο σπίτι του αθλητή και οι γείτονες καλούν και πάλι την Αστυνομία.
03:30 – Φτάνουν στο σπίτι ο πατέρας και η αδελφή του, στην οποία ο Πιστόριους λέει ότι πυροβόλησε την Ρίβα επειδή την πέρασε για διαρρήκτη.
03:30-04:00 – Νοσοκόμοι προσπαθούν να κρατήσουν την Ρίβα στην ζωή, αλλά πεθαίνει στη είσοδο του σπιτιού.


koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...