Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μουσάτος, βαλίτσα και φυλακή δεν γίνεται.


Τα διδάγματα και τις τεχνικές της μεγάλης σχολής που ίδρυσε ο προτεζέ του σάπιου πολιτικού συστήματος -το οποίο οσονούπω αναχωρεί- Χρήστος Καραβέλας, φαίνεται ότι έχει ως… Ευαγγέλιο ο… πιστός χριστιανός Πέτρος Κυριακίδης.
Και όπως και στην σκοτεινή υπόθεση Siemens, που η σημερινή κυβέρνηση φρόντισε να θάψει όσο
πιο βαθιά μπορούσε προκειμένου να παραμείνουν στο απυρόβλητο τα μπουμπούκια που έθαψαν τη χώρα, έτσι και στην περιβόητη υπόθεση Λαυρεντιάδη, κάποια ποντίκια έπεσαν στη φάκα, αλλά ο… αρουραίος αλωνίζει ελεύθερος, μασουλώντας με τα κοφτερά δόντια του τις… μωβ γραβιεροκεφαλές που τσέπωσε από τις ευγενείς δραστηριότητές του.
Ο σατανικός χειροπράκτης, όπως έχει μείνει στο μυαλό εκείνων που τον είδαν τελευταία φορά, που ελέω του ανάπηρου Λαυρεντιάδη έγινε νοματαίος και… επιχειρηματίας πρώτης γραμμής και επαγγελματίας… φιλάνθρωπος, τριγυρνάει κατά πως μερικά πουλάκια λένε κατά Μεγαλόνησο μεριά παρεούλα την επίσης φυγόδικη δικηγόρο του πάλαι ποτέ κραταιού Ομίλου Λαυρεντιάδη, Ελένη Σκούρα και τον σύζυγό της.
Κι αφού οι πληροφορίες αυτές κυλούν και συζητιούνται στα σαλόνια της Ελλάδος-ελίτ, διερωτάται κανείς:
Γιατί δεν εκδίδεται επιτέλους ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης για όλα αυτά τα φυντάνια;
Γιατί η δικαιοσύνη εκτός από τυφλή το παίζει και κουφή;
Μήπως παίζει καμία άνωθεν εντολή ή μήπως θέλουν η υπόθεση να κλείσει απλά και μόνο με τη σταύρωση του Λαυρεντιάδη και με όλους τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του… άσπιλους και αμόλυντος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...