Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Τρόμος από την μυστική ψηφοφορία!


Ο κάθε βουλευτής αντιμέτωπος με την ...συνείδηση του!



Πάνω από 25 βουλευτές της ΝΔ θέλουν να δώσουν στεγνά τον Βενιζέλο!
Τρόμος επιρατεί στην κυβέρνηση από το γεγονός ότι η ψηφοφορία για την παραπομπή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην προανακριτική επιτροπή για την λίστα Λαγκάρντ, θα είναι μυστική!
Αυτό που φοβούνται στο Μέγαρο Μαξίμου δεν είναι μήπως τελικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραπεμφθεί - κάτι τέτοιο αριθμητικά είναι πολύ δύσκολο- αλλά και μόνο το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν κυβερνητικές και δη νεοδηοκρατικές διαρροές, προκαλεί ...πυρετό.
Για να υπάρξουν αυτές οι σκέψεις, έχουν δοθεί και οι ανάλογες ενδείξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr πάνω από 25 βουλευτές της ΝΔ θα ήθελαν να ψηφίσουν υπέρ της παραπομπής Βενιζέλου, αλλά κάτι τέτοιο θα σημάνει αυτόματα και πριόνισμα της ίδιας της κυβερνητικής συνοχής. Το σίγουρο είναι πως ανάμεσα στην Κ.Ο της ΝΔ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι καθόλου ...δημοφιλής.
Ο Σαμαράς έχει δώσει πάντως εντολή στο επιτελείο του για το ανάλογο μασάζ μέχρι την ψηφοφρία καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα στην κυβέρνηση του, από τοίδιο του το κόμμα...
 parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...