Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Αποκάλεσαν σπαγκοραμμένο τον Στουρνάρα και… θύμωσε!


Υπερασπιζόμενος τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής, ο υπουργός Οικονομικών…
Γιάννης Στουρνάρας, σημείωσε χτες στη Βουλή ότι «ο λαός έχει υποστεί θυσίες, αλλά πιάνουν τόπο. Η οικονομία προσαρμόζεται, τα δίδυμα ελλείμματα μειώνονται, η εκτέλεση του Προϋπολογισμού του 2012 πήγε καλύτερα απ’ τους στόχους, το ισοζύγιο πληρωμών φέτος ίσως είναι ισοσκελισμένο».
Απεθυνόμενος στον Παναγιώτη Λαφαζάνη του ΣΥΡΙΖΑ είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Ερεθίζεστε κάθε φορά που με βλέπετε κύριε Λαφαζάνη, με την… καλή έννοια πάντα»!
Μας κούρεψαν το χρέος 40 δις, μας μείωσαν τα επιτόκια, μας μείωσαν τα τοκοχρεολύσια» συνέχισε ο υπουργός Οικονομικών για να ακολουθήσουν οι έντονες διαμαρτυρίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότη Μαριά. Ο κ. Μαριάς φώναζε έξαλλος από το έδρανό του ότι το πλεόνασμα αυτό δεν μοιράζεται υπέρ των ασθενέστερων οικονομικά Ελλήνων, ενώ ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης τον αποκάλεσε «σπαγκοραμμένο».
Ο κ. Στουρνάρας έσπευσε να απαντήσει: «Μειώνω το χρέος. Είναι ευθύνη. Το να το μοιράσω είναι ανεύθυνο. Σας παρακαλουθώ! Είστε λαϊκιστής και παίζετε με τον πόνο του ελληνικού λαού!. Δεν είμαι σπαγκοραμμένος, όπως είπατε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...