Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Τι θα κάνει το ΙΚΑ με το Μακεδονία Παλλάς


  • 0
     


 Τι θα κάνει το ΙΚΑ με το Μακεδονία Παλλάς
Για τις αρχές Φεβρουαρίου μετέφερε τον διαγωνισμό για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς», το ΙΚΑ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (το ξενοδοχείο ανήκει στο ίδρυμα), τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με κλειστές προσφορές για τη βραχυχρόνια εκμίσθωση του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης…
Ο νέος διαγωνισμός ακυρώνει αυτόν που επρόκειτο να διεξαχθεί την στις 25 Ιανουαρίου 2013. Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού: Η διάρκεια της εκμίσθωσης θα είναι για δώδεκα μήνες και ως ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα εκκίνησης του διαγωνισμού ορίζεται το ποσό των € 50.000 ευρώ. Η επιλογή του μισθωτή θα γίνει σύμφωνα με την οικονομικώς συμφερότερη προσφορά (υψηλότερο μηνιαίο μίσθωμα). Ο μισθωτής δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να απασχολεί στο 12μηνο τουλάχιστον το 92% των εργαζομένων που απασχολούνται στο ξενοδοχείο κατά τον τελευταίο μήνα της προϊσχύουσας μίσθωσης. Ο μισθωτής οφείλει να καταβάλλει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης ύψους € 300.000, η οποία ισχύει για δώδεκα μήνες.
Σημειώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη Διαγωνισμός Μακροχρόνιας Εκμίσθωσης του ξενοδοχείου.
Από την παραμονή της πρωτοχρονιάς το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό, μετά τη λήξη της 3μηνης παράτασης που είχε δώσει το ΙΚΑ στον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη, που είχε τη διαχείριση της μονάδας για χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από επενδυτές για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου, που προέρχονται τόσο από την Ελλάδα και την Τουρκία, όσο και από άλλες χώρες του εξωτερικού.
kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...