Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ο νεαρός Πακιστανός είναι ο "Δράκος" της Πάρου σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία!!



Σύμφωνα με την πρώτη ταυτοποίηση γενετικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι του νεαρού Πακιστανού και στα ρούχα της μαθήτριας ο νεαρός αλλοδαπός είναι ο "Δράκος" της Πάρου.


Ωστόσο είναι πλέον θέμα χρόνου να βγουν και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος DNA και η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη για τον 21 ετών υπήκοο Πακιστάν που κρατείται στη ΓΑΔΑ.


Ο Πακιστανός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες και αμέσως οδηγήθηκε στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του από την παρατηρητικότητα της μητέρας της 15χρονης Μυρτώς, η οποία, λίγες ώρες πριν την επίθεση, είδε το συγκεκριμένο νεαρό αλλοδαπό με λευκό παντελόνι και φλοράλ πουκάμισο να περνάει δυο φορές από μπροστά τους και να κοιτάζει παράξενα.

Παράλληλα, δύο ημέρες μετά την επίθεση, ο εργοδότης του αλλοδαπού τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε πως ο νεαρός, που εργάζεται ως κηπουρός στην τουριστική του επιχείρηση, ζήτησε να πληρωθεί και να φύγει, γιατί ένας συγγενής του στην Αθήνα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα στοιχεία οι αρχές επικεντρώθηκαν στον εντοπισμό του συγκεκριμένου ατόμου. Στο δωμάτιο που έμενε στην Πάρο οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι ύποπτο, πήραν όμως ρούχα για να ταυτοποίησουν το γενετικό υλικό, με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα της 15χρονης Μυρτώς.

Παράλληλα με το κυνήγι του Πακιστανού, οι Αρχές κινούνταν σε δύο περιοχές, εστίαζαν τις έρευνες σε δέκα πρόσωπα που έχουν δώσει δείγμα DNA, ενώ άλλοι πέντε ύποπτοι δεν είχαν εντοπιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η βίαιη κακοποίηση έλαβε χώρα το απόγευμα της 22ας Ιουλίου στα βράχια της παραλίας των σέρφερ στην Πάρο. Κάθε μέρα που περνούσε, μεγάλωνε η λίστα των ατόμων που έχουν καταθέσει στους αξιωματικούς της Ασφάλειας. Τελικά κατέθεσαν περίπου 60 άτομα, χωρίς όμως τα λεγόμενα κάποιου να δίνουν απαντήσεις για το τι συνέβη μεταξύ 7:00 και 7:20 το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουλίου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...