Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Εμποροπανήγυρις εν πλήρη εξελίξει! Πάρε κόσμε!


Εμποροπανήγυρις εν πλήρη εξελίξει! Πάρε κόσμε!
Το μεγάλο πανυγήρι του 2012 είναι γεγονός.
Η "μεγαλειώδης" τελετή της παρασκευής 27/7/2012 το απέδειξε.
Μεγαλειώδη πυροτεχνήματα, παρέλαση του ιστορικού γίγνεσθαι της Αλβιώνος, διακομώδηση της ανθρωπότητος στο πρόσωπο του αθλητισμού, ιστορική αναδρομή στην μεγαλειώδη προσφορά του Αγγλικού πολιτισμού στον κινηματογράφο, φώς, χρώμα, φλάς, μουσική δεκαετείας του 60', τσιμινιέρες και ψηλά καπέλα, βιομηχανική επανάσταση και κίτς...
Και βέβαια νόημα πίσω απο το πλάνο με τα παιδιά στο κρεβάτι του πόνου..."Μην ανυσηχείτε...εμείς εδώ είμαστε...κοιμηθείτε άφοβα τον ύπνο του πόνου σας"...
και "είδατε τί προσφέραμε εμείς στην ανθρωπότητα????...άντε λοιπόν σπίτια σας και αφήστε μας να ξεκάνουμε ολοκληρωτικά τον πολιτισμό ...μας ή σας?????????????"
Με το αποκορύφωμα στον λόγο του Ρογκ "Οι Ολυμπιακοί επέστρεψαν στο σπίτι τους"!!!!!!!

Και η αθλητική εμποροπανύγηρις ξεκινά!!
Πολλά τα λεφτά ...
Πολλά τα συμφέροντα ...
Πολλή η έπαρση ...
Πολλή η προπαγάνδα ...
Πολλή η αηδία ...
Πολύ το φτύσιμο στις αξίες ...
Πολύ μεγάλη η απαξίωση ...
και η εδώ κοινή γνώμη μέσω αντίδρασης της κυβέρνησης....ανύπαρκτη, πουλημένη και αυτή, δοσμένη αντιπαροχή για ένα μικρό δυάρι με θέα τον φωταγωγό.

Το μεγαλείο που οι υπέροχοι στο πνεύμα αρχαίοι Ελληνες δημιούργησαν, έπεσε ως τροφή στο πιάτο των θηρίων της ανθρωπότητας, ντύθηκε με κακογουστιά, χορηγήθηκε απο τα μονοπώλια των πολυεθνικών εθνοφάγων, βάφτηκε με τα χρώματα της καμένης γης των αξιών και του σκότους του ψεύδους και της εκμετάλευσης, και ζωή σε λόγου μας.

Αλλωστε, οι σύγχρονοι δικαιούχοι της ιδέας, απαξιώνουν καθημερινά την ιδέα αυτή, έχοντας καταληστέψει την, έχοντας διαπομεύσει την, έχοντας ξαποστείλει την, όπως την αθλήτρια που εξαπόστειλαν ως ρατσίστρια, την ίδια στιγμή που Ολλανδέζα ποδηλάτρια συμμετέχει κανονικά, άσχετα αν μίλησε για τον προβληματισμό της στην διεξαγωγή ποδηλατικού αγωνίσματος στον δρόμο όπου ενέχει ο κίνδυνος να συναντήσει Ελληνες πένητες να ζητιανεύουν!!!

Ω άνδρες Ελλήνων, οι των αγώνων ταγοί σας εμπαίζουσι, και τον πολιτισμόν σας συμφερόντων εκμαίοντες καταδυναστεύουν.

Κακή και δύσκολη η εποχή ετούτη, και πόνος ψυχής και ιδεών, και κόλαφος αξιών και πίστης.
Πάρε κόσμε και ξεπουλάμε! οτι πάρεις πόνος, αδικία, εκφυλισμός και αρπαχτή.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...