Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

«Μεγαλειότατος, Βασιλιάς Κωνσταντίνος»


 
Στην απόφαση να αποκλείσει τη Βούλα Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξαιτίας του μηνύματος που έγραψε στο twitter της, προχώρησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά το σάλο που προκλήθηκε. Την ίδια στιγμή η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν έχει κάνει τίποτα για τον τίτλο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ στο επίσημο σάιτ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, έναν τίτλο που ουσιαστικά δεν υφίσταται αφού η βασιλεία έχει καταργηθεί στην Ελλάδα από το 1974 και μετά.
«Μεγαλειότατος, Βασιλιάς Κωνσταντίνος». Έτσι αποκαλείται ο ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ στην επίσημη ιστοσελίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ). Κι ενώ πολλοί κατηγόρησαν την αθλήτρια του τριπλούν ότι τα όσα έγραψε δεν συνάδουν με το ολυμπιακό πνεύμα και δεν δίστασαν να την αποκλείσουν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι απορίας άξιο γιατί η προσφώνηση του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ δεν προκάλεσε καμία διαμαρτυρία ή έστω αντίδραση εκ μέρους της Ελλάδας και των κυβερνώντων της.
Δείτε πως αποκαλείται ο Κώνσταντίνος Γλύξμπουργκ στο επίσημο σάιτ της ΔΟΕ:
http://www.ezy.gr/wp-content/uploads/2012/07/image13645.jpeg

2 σχόλια:

  1. Δεν φτάνει που έχουμε τα προβλήματα μας, έχουμε και εσάς να ασχολείστε με τον Βασιλιά μας. Λέτε Γλύξμπουργκ και νομίζετε πως βρίζετε. Αν σας ρωτήσουμε έναν έναν τι σημαίνει "Γλύξμπουργκ" κανένας δεν θα ξέρει να δώσει μια απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxa το "Βασιλιά μας" πέθανε φίλε, ο Ελληνικός λαός τον ξαπόστειλε δεκαετίες πριν, ξεκόλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...