Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Σκηνικό Iμίων στήνουν οι Αλβανοί στην Κέρκυρα (video)



  • 195
     



 Σκηνικό Iμίων στήνουν οι Αλβανοί στην Κέρκυρα (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στη θαλάσσια συνοριακή γραμμή Ελλάδας – Αλβανίας και συγκεκριμένα στα στενά της Κέρκυρας, απέναντι από τους Αγ. Σαράντα.
Ο ακραίος εθνικιστής ηγέτης του κόμματος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Kreshnik Spahiu, μαζί με στελέχη και ακτιβιστές της οργάνωσης, επάνδρωσαν καράβι και «χάραξαν» εκ νέου τα Ελληνοαλβανικά σύνορα με μια λωρίδα στα εθνικά τους χρώματα. Οι οργανωτές είχαν
πρόθεση να προσεγγίσουν πράγματι την ιδεατή συνοριακή γραμμή, αλλά τους απαγορεύτηκε η πρόσβαση από την Αλβανική αστυνομία.
Όπως δήλωσε ο ανθέλληνας Kreshnik Spahiu, «η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία βρίσκεται σήμερα εδώ για να εφαρμόσει την απόφαση του Αλβανικού Συνταγματικού δικαστηρίου. Τοποθετώντας το σύνορο εκεί όπου πρέπει να είναι. Το παζάρι του Πρωθυπουργού Μπερίσα με τον Αντώνη Σαμαρά δεν μπορεί να αλλάξει τα εκατοντάδες χιλιόμετρα συνόρου των Αλβανών στο Ιόνιο. Δηλώνουμε ότι δεν υπάρχει Αλβανός, έστω και αν αυτός είναι ο πρωθυπουργός, που θα μεταβάλει τα σύνορα των Αλβανών και θα πουλήσει τα εδάφη μας».
Λόγω της απαγόρευσης, οι «ακτιβιστές» της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, τοποθέτησαν συμβολικά μια κόκκινη λωρίδα, με τη βοήθεια μερικών τζετ-σκι. Φυσικά, τα οχήματα των Αλβανών εθνικιστών ήταν στολισμένα με Αλβανικές σημαίες. Αν υπήρχε κάποια βραχονησίδα στο ενδιάμεσο, είναι σίγουρο ότι οι Ερυθρόμαυροι εθνικιστές δεν θα δίσταζαν ούτε στιγμή να υποστείλουν τη σημαία μας. Η συγκεκριμένη οργάνωση φημολογείται έντονα ότι χρηματοδοτείται από το Τουρκικό κράτος.
Δείτε το βίντεο της Αλβανικής τηλεόρασης:


AK 'vendos' kufirin detar me Greqinë - Top... από TopChannelAlbania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...