Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Υπόθεση Vodafone: Ανατροπή στην υπόθεση αυτοκτονίας του Κώστα Τσαλικίδη



 Υπόθεση Vodafone: Ανατροπή στην υπόθεση αυτοκτονίας του Κώστα Τσαλικίδη
Ο καθηγητής Τοξικολογίας, γνωστός από τις συχνές εμφανίσεις τους σε ΜΜΕ, είχε αποφανθεί το Μάρτιο του 2005 όταν πραγματοποίησε την ιατροδικαστική εξέταση, ότι δε βρήκε ίχνη «εγκληματικής ενέργειας ή δηλητηρίασης».
Ωστόσο η ποινική του εμπλοκή σε δεκάδες υποθέσεις πλαστών γνωματεύσεων για εμπόρους ναρκωτικών έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της υπόθεσης. Ο καθηγητής
κατηγορείται ότι εξέδιδε πλαστές γνωματεύσεις για εμπόρους ναρκωτικών, ότι πρόκειται για χρήστες προκειμένου να πέφτουν στα μαλακά στο Δικαστήριο.
Η εξέλιξη αναμένεται να φέρει την πλήρη ανατροπή τόσο σε δεκάδες ποινικές υποθέσεις, όσο και στην υπόθεση «αυτοκτονίας» του Κώστα Τσαλικίδη, την οποία έχει ανασύρει από το αρχείο ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης.
Το HOT DOC στο τεύχος 12 είχε παραθέσει μοναδικά ντοκουμέντα και άγνωστες πτυχές γύρω από την υπόθεση του Κώστα Τσαλικίδη την υπόθεση αυτοκτονίας του οποίου αμφισβήτησε έντονα από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του, όπως επίσης και ιατροδικαστική έρευνα από καθηγητή του εξωτερικού.
Πηγή: koutipandoras Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...