Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νέα τρομακτική συνωνυμία στην λίστα Λανγκάρντ…




…δίνει πυρηνικό όπλο στο βρωμερό λόμπυ της δραχμής!

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία στο olympia

Σας το έχουμε πει πολλάκις. Αυτή δεν είναι η λίστα Λανγκάρντ, αλλά η λίστα συνωνυμίας. Για την ακρίβεια, η λίστα αυτή είναι συνώνυμο της …συνωνυμίας! Σήμερα λοιπόν θα σας αποκαλύψω πως εκμεταλλεύεται τις συνωνυμίες στην λίστα της συνωνυμίας το λόμπι της δραχμής, που σύμφωνα με τον τ. υπουργό Σαχινίδη διευθύνεται από τα Νεφελίμ.

Γνωρίζουμε όλοι λοιπόν ότι η λίστα Λανγκάρντ θα ήταν όπλο στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής εάν και εφ’ όσον υπήρχε η ανάλογη συμφωνία με τις Ελβετικές αρχές, ώστε να φορολογηθούν οι καταθέσεις που αναγράφονται εντός αυτής. Η Ελληνική κυβέρνηση λοιπόν, κινήθηκε ακαριαία. Ο υπουργός Μαυραγάνης, στις 3 του Σεπτέμβρη (τι ημερομηνία Θεέ μου…) πέταξε στην Ελβετία για να…συμφωνήσει με τις Ελβετικές αρχές στον εντοπισμό και την φορολόγηση των Ελλήνων φοροφυγάδων.

Το έγκριτο “Βήμα” μάλιστα, έγραφε διθυραμβικά: “Οριστικοποιείται η συμφωνία Ελλάδας – Ελβετίας για τις καταθέσεις!!! Στην Βέρνη ο κύριος Μαυραγάνης!”

Τα κύματα οργασμού που έζησε το αναγνωστικό κοινό όμως, δεν έμελλε να κρατήσουν πολύ. Από τις ελάχιστες φορές στην ιστορία του, το έγκριτο “Βήμα” διαψεύσθηκε και μάλιστα διά στόματος του ίδιου του υπουργού, που με παρρησία παραδέχτηκε πως “Δεν πήραμε τ’ αρχεία μας”, αλλά κάτι παρόμοιο: Γ. Μαυραγάνης: «Προϊόντα βιομηχανικής κατασκοπείας» θεωρεί η Βέρνη τα CD με ονόματα καταθετών, δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε!

Αυτό ομολογούσε ο κύριος υπουργός, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από την Βέρνη, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του “ΣΥΡΙΖΑ – Νεφελίμ – Μπαφομέτ – Λομποντράχμα – κακόψοφοναχουν”. Τότε βεβαίως, η λίστα δεν είχε έρθει στην δημοσιότητα. Εδώ ακριβώς αρχίζει μία τεράστια θεωρία συνωμοσίας από τους υπηρέτες του σκότους την οποία θα καταρρίψουμε εν τη γενέση της.

Στο ταξίδι του ο υπουργός Μαυραγάνης δεν είχε πάει μόνος. Μαζί του ήταν ο ο δικηγόρος κ. Σταύρος Ν. Παπασταύρου, Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ενώσεως της ΝΔ. Εξαίρετος επιστήμονας, που έδωσε σκληρή μάχη μαζί με τον υπουργό για να μεταπείσει τους Ελβετούς, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, αφού αδικήθηκε από την Γερμανική διαιτησία.

Όταν ο λαϊκιστής και δαιμονισμένος (σύμφωνα με τις πληροφορίες μου) δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης αποκάλυψε την λίστα Λανγκάρντ, αποκαλύφθηκε άλλη μία σατανική συνωνυμία που άρπαξαν αμέσως οι δυνάμεις του σκότους για να διαβάλλουν τον τιτάνιο αγώνα των δύο ανδρών:

Μία συνωνυμία βγαλμένη από τα βάθη της κολάσεως, αφού στην θέση 1085, αναφέρεται όχι απλώς το όνομα του έγκριτου δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου, αλλά και το επάγγελμα: Δικηγόρος!

Η συνωνυμία αυτή λοιπόν, όπως και οι υπόλοιπες της λίστας, Παπανδρέου, Graziella Grollo, Regina Abouaf, Margellos Cecile κλπ κλπ κλπ, γίνεται όπλο στα χέρια των δραχμιστών με έναν εξ’ ίσου σατανικό τρόπο: “Τι δουλειά είχε ο κύριος Παπασταύρου μαζί με τον Μαυραγάνη στην Βέρνη, να διαπραγματεύεται την συνεργασία με τις Ελβετικές αρχές για την λίστα, όταν ο ίδιος αναφέρεται στην λίστα!!”

Αυτό υποστηρίζουν τα σκοταδιστικά απολιθώματα, βρίσκοντας πάλι λαϊκίστικη δικαιολογία για την αποτυχημένη προσπάθεια των δύο ανδρών.

Εμείς για ακόμα μία φορά υψώνουμε ασπίδα ωριμότητας απέναντι στον λαϊκισμό, όπως κάναμε και με την περίπτωση του Μανώλη Κεφαλογιάννη: Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και οι απίστευτες συνωνυμίες στην λίστα Λανγκάρντ.

Ας βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί: Όχι στην λιστολογία. Όχι στην λασπολογία. Ναι στην πρόοδο και στον σοσιαλισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...