Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ… NA ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ...ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ..;





Αθανασόπουλος Περικλής
12/11/2012
Και όμως ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ πολλές φορές στο χείμαρρο των ομιλιών του βγάζει και αλήθειες στις οποίες στηρίζεται το εν εξελίξει πρόγραμμα των τελευταίων κυβερνήσεων της χώρας μας.
 Πέρυσι τέτοια εποχή είχε δηλώσει ότι τα ελλείμματα σε πρώτη φάση θα καλυφθούν από τους μισθούς και τις συντάξεις έως ότου οργανώσουμε τις υπηρεσίες για την πάταξη της φοροδιαφυγής, στη συνέχεια διαπιστώνουμε ότι οι τρις κυβερνήσεις του ενός έτους δεν έχουν περικλείνει καθόλου από αυτό.

Χθες στην βουλή ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ «πέταξε» μια φράση η οποία δεν είναι καθόλου τυχαία.
 Τι είπε ο άνθρωπος;
 « …… Όλοι συζητούν για τις τεράστιες δυνατότητες της βιομηχανίας τροφίμων, θύλακες αριστείας, όπως για παράδειγμα, η παραγωγή γενοσήμων φαρμάκων, για το design και τα clusters, για τη σημασία που έχει η καινοτομία……..»
 Είναι πέρα για πέρα ειλικρινής, γιατί στην ουσία αυτό που υποκρύπτουν και δεν λένε στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ είναι το σχέδιο που έχει συμφωνηθεί με το ΙΣΡΑΗΛ, για συνεργασία στα μεταλλαγμένα τρόφιμα και στα γενόσημα φάρμακα .
 Με απλά λόγια, έτσι αλλιώς τα μεταλλαγμένα τρόφιμα τα εισάγουμε από τρίτες χώρες και τα πληρώνουμε πιο ακριβά, γιατί να μην τα παράγουμε μόνοι μας σε συνεργασία με το ΙΣΡΑΗΛ το οποίο είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο στην παραγωγή γόνων μεταλλαγμένων με την εταιρεία ΜΟΣΑΝΤΟ που είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο.
 Άρα ας αναμένουμε νομοθετικές ρυθμίσεις που θα προβλέπουν διαδικασίες παραγωγής μεταλλαγμένων τροφίμων και γενοσήμων φαρμάκων.
 Και αφού ψηφιστούν όλα αυτά με την οριστικοποίηση των εμπορικών ζωνών που είναι στα σκαριά να λειτουργήσουν από τους λαθρομετανάστες, τότε θα έρθει και η ανάπτυξη…!!!
 Και για να έχετε σωστή ενημέρωση, μάθετε ότι όλα αυτά τα έχει συμφωνήσει ο Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ πριν από δύο χρόνια, όταν περιφερότανε στο ΙΣΡΑΗΛ.
 Από έγκυρες πληροφορίες ο Γ.Α.Π τότε συζήτησε με το ΙΣΡΑΗΛ και συμφώνησε σε τέσσερις τομείς για συνεργασία:
  1. Παραγωγή γενοσήμων φαρμάκων
  2. Παραγωγή μεταλλαγμένων τροφίμων
  3. Συνεργασία στην πληροφορική και στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό για την λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης
  4. Συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων ( βλέπε οικόπεδο 12 στην ΚΥΠΡΟ).
 
Δεν πρόκειται να υποκύψουν σε κανένα εκβιασμό και κανένας δεν πρόκειται πάρει τίποτα ούτε οι φαρμακοποιοί που φωνάζουν για τα λεφτά τους, απλά τους αφήνουν να φωνάζουν γιατί δεν τους χρειάζονται.
 Έκαναν και τον ΕΟΠΥ ώστε να ελέγχεται απόλυτα το σύστημα διακίνησης φαρμάκων.
 Δεν υπολογίζουν τίποτα, όλα είναι σχεδιασμένα και δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί, ο δε ΣΑΜΑΡΑΣ «καθάρισε» τα πάντα στη βουλή και στο εσωτερικό της ΕΛΛΑΔΑΣ και προχωρά μόνος και ανενόχλητος.
 Ο μόνος που έχει μείνει να φωνάζει στη βουλή είναι ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ αλλά επειδή δεν έχει τα  «προσόντα» να κυβερνήσει δεν τον ακούνε.
 Ο ΑΛΕΞΗΣ έχει ρίξει τους τόνους προφανώς έχει τους λόγους του….
 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ……
 thoureios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...