Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ; Υπάρχει πάτος;


Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει στην Ελλάδα ένα τμήμα επιχειρηματιών, το λεγόμενο λόμπι της δραχμής, κατήγγειλε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. (!!!!!!!!!!!!)
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΡΟΜΠΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ!
Μέσα σε λίγο καιρό διέπραξε μια σειρά από απίστευτες κινήσεις και η τελευταία δήλωση της Παπαρήγα ήταν απλώς το αποκορύφωμα της ξεφτίλας του. Ένα αποκορύφωμα όμως που ήταν απρόβλεπτο ακόμη και για αυτούς που δεν έχουν καμιά αυταπάτη για το τι ξεπουλημένο, διχαστικό, δογματικό και αθεράπευτα σταλινικό κόμμα είχε καταντήσει το ΚΚΕ.
Είχε προλάβει πρώτα να ψηφίσει μαζί με ΝΔ ΠΑΣΟΚ να ΜΗΝ εξεταστεί ο Παπανδρέου στην βουλή αλλά και να κρατήσει μια τέτοια στάση στα συνδικάτα ώστε να μην ψηφιστεί απεργία διαρκείας.
Να φτάσει όμως να μιλά για το Σύριζα ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ είναι μια ξεφτίλα που δεν την είχε γνωρίσει ως τώρα ο Περισσός. Με την Παπαρήγα μπροστάρη όμως  ετοιμαστείτε για ατελείωτες ξεφτίλες. Δεν πρόκειται να έχει μείνει ΚΚΕ μέχρι να αποχωρήσει αυτή η κυρία από εκεί πέρα…
(Κατά τα άλλα και χωρίς καθόλου να θέλω να χαριστώ στο Σύριζα, έχω αναγουλιάσει με την στάση Παπαδημούλη στις δηλώσεις Παναγούλη. Παπαδημούλη ούτε μια τρίχα του Παναγούλη δεν είσαι για να έχεις και το θράσος να εξαπολύεις εναντίον του αυτού του είδους την ‘κριτική’)
sxoliastesxwrissynora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...